Ga naar inhoud

Binnenhok leeggraven


Astri

Aanbevolen berichten

We hebben 2 konijnen, Diego(m) en Otje (v). Ze staan buiten met een hok met boven en benedenverdiepjng. De laatste 2 weken haalt Otje elke keer het binnenhok boven helemaal leeg. Daardoor zitten ze nu elke nacht in een leeg binnenhok.....  waarom doet ze dit en wat kunnen we eraan doen.? 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat doen ze omdat het konijnen zijn :'D Ja serieus! Je kunt er niks aan doen. Konijnen doen waar ze zin in hebben en als het hok ze niet bevalt, verbouwen ze het in de vorm van uitgraven of alles kapot bijten. 

Hebben ze de mogelijkheid om lekker te rennen, graven en springen in een grote ren? Alleen maar in een hok zitten is bij de konijnen af. Ze vervelen zich dan rot en gaan zich op een andere manier proberen te vermaken, drie keer raden hoe. Het zou dus wel kunnen dat ze, als ze zich niet  meer vervelen en hun natuurlijk konijnengedrag zoals rennen en springen kunnen uiten, het hok wat meer rust laten. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .