Ga naar inhoud

Gewicht franse hangoor


De-Lionlopjes-gek

Aanbevolen berichten

  • Reacties 120
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Hoe groot hou je de kruiden? Ik had blaadjes basilicum ter grootte van postzegel (of kleiner, puur voor de geur) echt in het midden en ertussen gelegd en gepropt, hij kreeg ze er niet zomaar uit. Moest toch echt eerst voorbij het hooi :) Of doet Bo dat ook, maar laat ze het hooi dan liggen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ondertussen is de groei er weer flink in bij bo! Maakte me wel weer flinke zorgen. maar na wat overleg en alle gewichten te hebben laten zien van de afgelopen week, werd ook duidelijk hoe het kwam. Ze is gewoon erg snel in de stress, en precies met oud en nieuw ging het weer mis en begon ze zelfs langzaam weer af te vallen(t was niet veel maar toch) Nu weer even extra verwend en het gaat weer prima! Ze weegt nu na een paar daagjes groeien alweer 5 ons meer en zit nu op 3483 gr.

Ow cindy hoe zwaar had ze nu moeten wegen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 5 weken later...

Vandaag voor t eerst weer is naar buiten geweest, t was zulk heerlijk weer! D'r oude makker weer ontmoet en dat was ookk gelijk weer goed! Ze was blij zich even te kunnen uitleven buiten en heeft echt een marathon gelopen. En de raarste sprongen weer gemaakt. Ik hoop dat de nachten ook snel weer wat minder koud zijn en dat ze weer lekker naar buiten kan verhuizen. Ze vind het zo heerlijk om de tuin rond te racen!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

Zo bo is langzaam aan naar steeds koelere kamers verhuisd en dan nu ook weer naar buiten verhuisd. Ze is weer gekoppeld aan dr vriendje Sjoerd. Wat gelijk weer goed was ook! Gelukkig maar. Ze liggen de hele dag samen te kroelen. Hier de eerste maaltijd na de geslaagde koppeling!

Foto-6RXOOWCB.jpg

En een niet zo heel goeie kwaliteit foto, maar saampjes in hun hok! Sjoerd zegt: Booohooo ik wil ook erbij ga toch is aan de kant met je dikke kont!

Foto-IPCYUQAC.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 maanden later...
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .