Ga naar inhoud

keutels


bunbun beauty

Aanbevolen berichten

Hallo iedereen,

Wij hebben in februari/maart 2013 beauty opgehaald bij een opvang. Ze heeft al sinds dat wij haar toen opgehaald hebben echt iniemini keuteltjes, toen zij een maandje later begon te snotteren heb ik bij de da gevraagd of dat niet erg was (dus geen ziekte oid.) Die heeft toen gezegd dat omdat ze al heel lang zulke keutels heeft dat dat waarschijnlijk gewoon zo hoort.

Maar nou las im daarstraks een stukje over wormen en een van de symptomen was kleine keutels. Zou het kunnen zijn dat ondanks dat wij nog nooit ook maar 1 worm tegengekomen zijn en zij verder geen enkel symptoom heeft dat ze ze toch heeft?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Kleine keutels hebben vaak te maken met te weinig eten, aan de andere kant is het zeker zo dat de grootte wel wisselt, hoe groter het konijn, hoe groter de keutels.. Wat krijgt ze te eten en hoeveel eet ze daarvan? Het kan ook stress zijn maar dat lijkt me niet als ze al zo lang bij jullie is.


Link naar reactie
Delen op andere sites

'S ochtends krijgt ze een cranberry en krijgen ze samen (beauty en drap) 3 eetlepels met gedroogde kruiden en ongeveer 25 gram brokken. Dan krijgen ze om 7 uur zo'n 300 gr groenten en 's avonds/'s nachts krijgen ze 25-45 gram brokken. Daarnaast eten ze ongeveer een hooiruif per dag leeg, van alles eet ze erg goed mee. Bij het wegen voor de vaccinatie woog ze 1,32 kilo dat is heel iets zwaarder dan toen ze gewogen werd toen ze een maandje bij ons was toen woog zij namelijk 1,28.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .