Ga naar inhoud

Dringend advies gevraagd. in laten slapen of niet?


angela74

Aanbevolen berichten

Ik doelde op niemand specifiek hoor. Maar meer als nuance voor TS. wat als je zelf denkt dat het genoeg is geweest, maar het diertje eet nog. En iedereen zegt: "zolang ze eten willen ze door". Dat is een beetje mijn punt.

Ik denk dat wij als baasjes eerder te lang doorgaan dan te snel opgeven. Als je denkt dat je het eigenlijk te veel vindt worden, heb je als baasje meestal gelijk.

meningen vragen is prima, maar ga vooral op je eigen gevoel af.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Haha Christaa, ik snapte het al hoor, ik voelde me niet aangevallen op welke manier dan ook, maar een beetje als discussie zijnde heb ik mijn laatste post neergezet, ik vind het heel goed juist dat je tegengas geeft, dan kun je als TS ook andere kant bekijken van het wel of juist niet doorgaan.

Ik heb ook zoiets wat jij zegt je kunt als baas wel tegen alles in je konijn houden, maar denkt je konijn daar ook zo over, met andere woorden ben je dan als baas niet egoistisch? Ik twijfel daarom ook dagelijks aan mijn keuze van Chuzzle in leven te houden, wetende dat het een kwestie van tijd is dat het ECHT niet meer gaat.

Het blijft lastig die pluizige hupsels zijn toch een stukje van je hart, en ja als je ze moet laten gaan breekt je hart een beetje bij beetje...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo allemaal,

Even een andere vraag. Vanmorgen was Pip druk bezig in haar hok met het verplaatsen van stro. Haar hok was gewoon open maar ze bleef met het stro aan de gang. Toen ik net terug kwam had ze van het stro een soort nestje gemaakt. Ook lagen er veel haren en had ze nog een flinke dos haar in haar bekkie. Kan Pip schijnzwanger zijn en wat moet ik dan doen? Vorige week vond tijdens de controle de dierenarts de tepels ook wat opgezet. En kan dit door stress komen.

Groetjes Angela

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .