Ga naar inhoud

Help; gedragsverandering na schijnzwangerschap???


Teuntje

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal,

Na 12 dagen vakantie, hebben we Teuntje opgehaald bij het konijnenpension. Ze was toen net een dag schijnzwanger. (Ze had een nestje gemaakt van haar eigen haar).

Nu zijn we een paar dagen verder, maar ze is haar zelf niet. Ze komt bijna haar kooi niet uit en is een beetje schrikkerig. Het nestje heb ik al opgeruimd.

Normaal is ze niet van de bank af te slaan, maar ze is er nu amper op gesprongen.

We maken ons een beetje zorgen en vragen ons af, veranderd het gedrag bij een schijnzwangerschap? En veranderd het ook weer terug? Want we missen de vrolijk hoppende Teun wel een beetje ;-)

Bedankt alvast!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik denk eerlijk gezegd niet dat het te maken heeft met haar schijnzwangerschap (daar kan ze hoogstens chagrijnig van worden, en wat moe) maar met het verblijf in het konijnenpension.

Ze kan daar erg van onder de indruk zijn, en moet misschien weer even wennen aan haar vertrouwde omgeving. Geef haar wat tijd, en geduld. Komt vast goed!

Vraag eens aan het pension of ze haar daar uit haar hok haalden, misschien deden ze daar hele andere dingen dan dat jij altijd doet?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .