Ga naar inhoud

Stampertje heel ziek


Ainariel

Aanbevolen berichten

  • Reacties 214
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Tot nu toe functioneert Stampertje weer normaal, gelukkig maar. ;)

Tja, Stamper slaapt altijd met de oogjes open bij mij, dan zie ik alleen het neusje af en toe een beetje wiebelen. En nu had ie de oogjes dicht, ik schrok me rot. En dan ook nog opzij, nou toen was het gedaan met de rust. ;)

Maar goed, kan me voorstellen dat het diertje nog erg moe is en aan moet sterken, dus het zal wel met extreme vermoeidheid te maken hebben. Het is echt een schatje en ik ben heel blij dat hij zo snel is opgekrabbeld.

Nou, z'n medicijntjes gaan er nu in en dan ga ik gauw slapen, ik ben tot aan het eind bij de repetitie gebleven, was heel gezellig en na een half jaar moet je er wel weer even inkomen. Maar voor mij was het juist het perfecte "medicijn" om weer lekker rustig in mijn hoofd te worden. Even bijkletsen met "mijn" jongens, heerlijk!!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gelukkig functioneert stampertje weer normaal! :D

Ik snap dat je daar van schrok, haha arme stamper werd hij weer wakker nee hoor grapje! ;) ik snap je wel.

Succes met de medicijntjes geven, en jij ook slaaplekker ;) en mooi dat je het gezellig hebt gehad dat mocht ook wel weer naar al die ellende!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben net bij de dierenarts geweest en Stampertje is GEZOND verklaart. De dierenarts verwacht geen blijvende schade (ook de tandjes zijn goed) en natuurlijk moet ik in totaal 4 weken de Panacur blijven doorgeven.

Ik begon al met dat ik m volgend jaar wil laten castreren en hij wilde al over een vriendinnetje beginnen. En toen zei ik: o dat ligt al helemaal in de planning! Castreren en dan een leuk vriendinnetje uit de opvang. Hij vond dat het beste idee, want hij wilde al over een opvang beginnen. ;)

Ik heb hem en de stagiair nog de foto's laten zien van hoe hij er thuis bij zat en dat vonden ze geweldig! En hij zei ook wel dat hij het een super resultaat vond en dat mijn nachtelijke verzorging ook zich heeft beloond. Waarschijnlijk is het wel E.C. geweest.

Toen kwam ik bij de balie en kwamen er nog even 3 assistentes kijken, waarvan 1 zei: "Nee he, Stampertje is toch niet opnieuw ziek?" Dus mochten ze hem bewonderen en waren echt verbaasd dat hij er zo goed uitzag.

Maar goed, ik ben een heel tevreden pleegmammie en ik ben ook heel blij dat Stampertje door de dierenarts gezond is verklaard. Hij heeft wel gezegd dat het terug kan komen, maar dat wist ik al dankzij jullie. Dus ik houd het goed in de gaten natuurlijk als er wat stressigs aan de hand is. ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Sterker nog: hij begon ook over: wil je met m fokken? Waarop ik antwoordde: Ben je?! Nee hoor, 4 oepsnesten vind ik al teveel geweest. Waarop hij antwoordde: gelukkig! Ik durf te wedden dat als ik ja had gezegd, ik een hele lezing had gekregen over hoe onverstandig dat zou zijn (rasloos, al teveel konijnen op de wereld, etc etc).

Hij vroeg ook nog of het een half wildje was, vanwege de kleur, maar ik zei dat paps een wildkleur is en tante ook. Toen zei hij ok. Maar aangezien hij echt heel erg mak is, lijkt me dat ook niet, al zou het theoretisch kunnen omdat we geen overdekte ren hadden, maar goed, dan had Woezel ook een nest gehad lijkt me.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik lees net even snel je topic door. Ik begon bij het begin, en gelukkig lees ik aan het eind dat Stampertje weer helemaal gezond is verklaard! Wat fijn zeg! Je hebt er alles aan gedaan en dat heeft gelukkig de goede uitwerking gehad.

Hopelijk blijft het met je konijntjes zo goed gaan en kan je lekker van ze genieten in plaats van je steeds druk te maken en rot te voelen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik hoop het nu ook hoor. Vind dat we nu wel genoeg hebben gehad. En hij begint ook alweer echte streken te krijgen en behoorlijk brutaal te worden en dingen uit te vreten die mijn honden en katten niet in hun hoofd zouden halen.

Mijn man is net thuisgekomen van een personeelsfeest en had honger, dus heb 2 bolletjes gesmeerd voor m. En Stamper lijkt dat ook wel wat, rent op mijn man af en voor we wat konden doen heeft Stamp een hap van het broodje genomen en weg was ie. Aan de ene kant heel grappig maar aan de andere kant vind ik het niet zo fijn dat ie een hap witte bol met kaas heeft gehad. Voor ik het af kon pakken was het al op.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ah wat stout! zo had ik een keer dat ik een broodje at en junior in me gezicht sprong..

Nou voor 1 keertje kan het niet veel kwaad, hmmm wat moet je toch met z`n ondeugend konijntje die niet kan luisteren? nee hoor ;) hij is heel schattig maar echt eigenwijs!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Waaauw nu al genezen verklaard! Super goed nieuws, als je de eerste dag las zou je niet gedacht hebben dat hij terug zo rap helemaal opgeknapt ging zijn, ligt vast en zeker aan je goede zorgen!!!! (hopelijk geen last gehad van z'n darmpjes na z'n streken van gisteren!!!)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben net wakker. :$ En hij zat al met smart te wachten op wat lekkers. Eerst wegen, toen een stukje droog bruin brood (dat krijgt hij nu elke ochtend om aan te komen). En toen hij dat ophad zijn Panacur. Hij zit nu van zijn SS brokjes te smullen, dus het zal wel meevallen. Ik denk dat het ook alleen een stukje brood is geweest, maar zoiets verwacht je toch niet? Dat er een konijn als Roadrunner voorbij raced en een hap brood neemt... :P

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .