Ga naar inhoud

brand geweest


pluis04

Aanbevolen berichten

Ik ben er lekker laat mee, maar misschien voor komende warme dagen: Het heeft meer zin om de oortjes nat/koud te maken dan de bekkies. Bij de oren zitten de bloedvaten (ook een aantal grote) heel dicht onder de huid. Als je die koelt, koel je meteen het lichaam mee omdat het bloed op die plek gekoeld wordt. Daarom is het bij jezelf ook zo fijn om je polsen onder de koude kraan te houden als je het warm hebt.

Maar verder echt super fijn dat het zo goed gaat met ze! En dat de buren aan het bbq'en geslagen zijn kun je ze niet kwalijk nemen hè. Zij weten niets van de situatie en hadden er dus ook geen rekening mee kunnen houden. Boos op ze af stappen zou alleen maar ruzie veroorzaken omdat ze zich van geen kwaad bewust zijn;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 191
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik gebruik gewoon plastice herbruikbare ijsklontjes, je moet er alleen opletten dat ze er niet aan gaan knabbelen, maar dat hebben die van mij gelukkig nog nooit gedaan. Ik ben namelijk bang dat als het ijsklontje te klein word en ze het perongelijk opdrinken, dat ze stikken ofzo? :$

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat fijn dat je beestjes die eerste kritieke periode achter de rug hebben. Gelukkig wordt het deze week wat minder warm en dan kunnen ze weer beginnen met het opbouwen van hun conditie, want die zal ook wel een behoorlijke tik gehad hebben! Nog steeds beterschap voor ze! Voor jou en je gezin natuurlijk een stressvrije tijd gewenst, met heel gezond rondspringende konijnen!

Link naar reactie
Delen op andere sites

ben echt zo blij dat de kritieke periode voorbij is heerlijk even op adem komen.

en ben trots op het trio dat ze er allemaal nog zijn.

als ik Mickey een week geleden zag had ik dit niet verwacht die lag meer voor dood in mijn armen dan leven en als je hem nu in de zandbak zie graven.

Link naar reactie
Delen op andere sites

oja wat zouden jullie nu doen ze zijn aan de overkant de tuin aan het leeg halen met alles wat verloren is gegaan aan de brand.

geen idee of er nu veel as vrij gaat komen, zouden jullie nu de konijnen in de ren laten of toch naar binnen doen voor vandaag?

in het binnenverblijf in de schuur is het nu wel warm.

Link naar reactie
Delen op andere sites

even een update.

gisteren op spreekuur geweest bij de dierenarts voor controle en bij alle drie zijn de longen weer helemaal schoon.

ze zijn weer helemaal gezond verklaard.

ze genieten ook weer volop van de zandbak en zijn weer allemaal de oude.

het was vermoeiend om alle drie te dwangvoeren en medicijnen te moeten geven maar nu ze weer zo rondhuppelen weet je waar je het voor hebt gedaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .