Ga naar inhoud

Wat te geven in de zomer?


spongebob

Aanbevolen berichten

Ik maak ook ff gebruik van dit onderwerp. Ik ben opzoek gegaan naar een ice-pod en de medewerkers in de dierenwinkel lachte me nog net niet uit.

Nu heb ik een fles met water bevoren en in het buitenren gelegd. Terrence verplaatst het met de neus en gaat op de plek liggen waar dan eerst de fles lag en dat doet ie dan een aantal keer. Vond het wel slim bedacht van mijn konijn hahaha.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zag net de tip over dakpannen. Dat vind ik eigenlijk nog veel handiger, kunnen ze ook comfortabel op liggen. En laten we hier nog wat hebben staan... 10 stuks zijn nu officieel van mij, eerlijk gepikt is geen stelen zeggen ze wel eens. ;) Dan kan ik ze 's morgens voor mijn werk er 1 geven en als ik terugkom ruilen we van dakpan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Willow en Maggy hebben de waterfles alweer aan de kant gegooid. En Willow ligt op de metalen plaat, alle stro is mooi aan de kant geschoven. Maar hij heeft idd ook de beschikking en als ze het echt warm krijgen, doen ze er vast wel wat mee. De mevrouw van Konijnenbelangen zei dat ik evt de oortjes ook even kon verkoelen met lauw water op een watje, dat helpt als ze het heel erg warm hebben.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Glazen flessen kunnen ook als de konijn er aan knaagt.

Ik heb wel eens goed afgesloten dozen met van die ijsdingen erin gedaan erbij gelegd toen waren er nog geen icepods.

Die icepods heb ik nu ook nieuwsgierig even kijken wat is dit nu er even mee slepen en verder niets.

IK heb er dus ook maar gewoon een parasol bij en verfris het water steeds even.

Knuffels Belleke

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het gaat toch over verkoeling.

En als het echt iets met voer moet zijn maak je ze blij met wat verse knispergroenten zoals witlof of andijvie of een frisse komkommer. Maar er is niks speciaals voor de zomer zoals konijnenijs ofzo, als je daar naar zocht.

Verkoeling kun je het beste geven door de zoals hierboven genoemde opties.

Dan probeer ik wel weer een fles bevroren water en geef ik hem een plakje komkommer:)

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik heb geen vriezer bij mijn eigen stekkie , en roei met de riemen die ik heb. meer dan een kleed en die nathouden kan ik niet :)

Ik had op kamers ook geen echte vriezer, gelukkig leefde mijn konijn toen binnen. Maar een fles met heel koud water ofzo zou dan ook niet helpen? En heeft een Icepod dan nut? Hier keek hij er in ieder geval niet naar om.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .