Ga naar inhoud

Luna, Tygo, Jur en Fenna naar de dierenarts


Niek

Aanbevolen berichten

  • Reacties 980
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Nou dames ... Luna heeft weer een nat oogje ... ik kwam terug van mijn werk en zag het meteen, dus behoorlijk nat. Ik zal kijken of ik er dadelijk een foto van kan maken ... ik word er nu echt niet goed van!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb even een nieuwe foto gemaakt met mijn mobiel. Had ik net niet aan gedacht ...

attachment.php?attachmentid=60122&d=1337619370

Op de foto valt het nog mee. Toen ik het vandaag zag waren de haren onder het oog ook helemaal nat. Het is overigens alweer hetzelfde oog.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is nu alleen waterig, dus ik houd het gewoon schoon. Ze heeft gelukkig nog geen pus. Daar had ze eerder wel last van.

Ik heb het al een keer met de DA gehad over de mogelijkheid dat het een traanbuisverstopping is, maar zij meende dat dat niet zo was. Ik weet niet hoe ze dat normaal onderzoeken?

Link naar reactie
Delen op andere sites

weet ik ook niet ik weet alleen dat jip geel pus uit zijn ogen had

en sandra is soms ook geel bij haar is het blijvend door haar traanbuisjes

ik weet ook niet hoe ze dat onderzoekeni

gelukkig dat luna geen pus uit haar oogje heeft

ik zou hert gewoon elke dag uitwassen en kijken hoe het gaat

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik kijk het even aan en als het erger wordt toch maar weer naar de DA.

Toen ik foto's aan het maken was van Luna vandaag was Tygo steeds aandacht aan het vragen. Hij stond met z'n pootjes tegen me aan. Ik hem een aai over zijn kopje gegeven en weer verder met foto's maken ... nou meneer was het daar niet mee eens! Eerst drukte hij zijn snuit tegen me aan en toen ik niet reageerde beet hij me in mijn arm! Gelukkig niet heel hard. Gek beest! :P

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tygo is altijd bang dat hij iets mis. Hij staat altijd met z'n neusje vooraan, bang dat een ander iets meer aandacht of voer krijgt. Dat bijten is de eerste keer dat heeft hij eerder gelukkig nog nooit gedaan. Hoop ook dat het eenmalig is, want met 4 konijnen zal hij toch echt af en toe zijn beurt moeten afwachten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het gekke is dat hij dagen heeft dat hij helemaal niet wil dat ik aan hem kom. Dan mag ik hem niet aaien enz. en dagen dat hij dus wel geaaid wil worden en er dus zelfs om vraagt. Het is hoe het hem uitkomt :P Maar het is een lieverd hoor. Dat te bedenken dat hij deze zomer 4 jaar geleden gevonden is wandeld langs een drukke weg ...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mijn oom heeft Tygo gevonden. Hij belde me op; heb je even een binnenhok te leen, want ik heb een konijn gevonden! Eerst voor de zekerheid gekeken of hij toch niet ontsnapt was en misschien gemist werd, maar niemand bleek hem te missen. Bij de opvang had ook niemand zich gemeld ... en na een lange tijd bij mijn oom gezeten te hebben was het toch tijd dat hij een nieuw plekje zou krijgen met vriendin natuurlijk. Toen was de keus; hem naar de opvang brengen of hem zelf houden... keus was snel gemaakt :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .