Ga naar inhoud

Weer sambal!


Lianne22

Aanbevolen berichten

  • Reacties 67
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ja heel jammer het leek idd super goed te gaan, en we leken ook wel door de moeilijkste periode's heen te zijn, was dat dan zolang schijn?

Sambal zijn oog ziet er trouwens wel een stuk erger uit dan gister, maar ik begreep dat dat ook door de zalf kon komen. Hij heeft ondanks dat het er erger uit ziet geen tekenen van pijn meer en is weer lekker actief dat is het belangrijkste natuurlijk.

Toch frustreerd het mij enorm, alsof ik niet geloven dat iets wat er al best lang zo goed uit ziet toch weer helemaal over is, door Willy haar gekke gedrag opeens.

Link naar reactie
Delen op andere sites

willywilly willy waar ben je mee bezig meid?

wie doe je vanavond in de andere ren? bazooka en sambal,

misschien slim om brutu en willy erin te zetten,

zodat als ze overdag weer bij elkaar kunnen, willy een andere ruimte betreed, in plaats van dat er iemand in haa ruimte komt, en zo te zien is brutus toch een allemans vriend.

Link naar reactie
Delen op andere sites

willy en brutus zitten al vanaf gister voor ik naar bed ging in het andere verblijf. ik ben nu op mijn werk dus ik heb ze daar ook laten zitten. misschien dat ik vanavond ze probeer nog eens terug in het verblijf te zetten om te kijken of het misschien iets éénmaligs was (maar eerlijk gezegt vertrouw ik het voor geen meter). wel zielig opzich want brutus wast sambal nog door de ren heen haha hij mist ze andere 2 vriendjes wel. willy daarintegen lijkt het wel weer prima te vinden dat er een hek tussen zit en lag ook gewoon tegen bazooka aan maar dan met een hek er tussen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

echt een domper is het wel ja, maar nu ik er een nachtje over geslapen heb vind ik het niet meer vreselijk (gister wel;)). met 2 koppels kan ik ook leven, zolang de konijnen zich maar goed voelen. sambal zijn oog is wel een trieste aanblik hoor haha arm ding. maar in tegen stelling tot gister lijkt hij nu al nergens meer last van te hebben.

Link naar reactie
Delen op andere sites

wat een gedonder in het vooronder... met Willy de "truttebol"... ze mag wel kennismaken met Miepke de "truttebol"... beetje tegengas... ;)

Nee vind het echt jammer voor je... t zag er zo goed uit maar ben ook wel blij dat jij de ruimte hebt om het anders te doen met 2 koppels...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jawel! (van wat ik er van heb gezien;)) maar je ziet wel dat vooral brutus 'mist' brutus is toch wel een eel sociaal konijn die graag met iedereen wil knuffelen en dat ook zelf opzoekt (of misschien afdwingt?) en Willy is ook heel erg van het wassen. Sambal en bazooka zijn dat toch minder dus het lijkt iets minder close, maar dat kan nog veranderen natuurlijk. Ze zien elkaar wel als vanzelfsprekend zonder spanningen maar echt heel close zijn ze ook niet. Ik denk dat ik ze vanavond nog even terug zet kijken hoe dat gaat als het weer het zelfde gaat houden we het voorlopig even 2 aan 2.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Geplaatst: (aangepast)

gister: (slechte foto maar dan zie je ook dat het echt door het ooglid was)

img4634m.jpg

vandaag:

img4642x.jpg

het oog zelf ziet er al minder rood uit en er komen ook geen witte tranen meer uit, wel lijkt die wond op eens veel groter/dikker dan dat het gister in eerste instantie leek. al die vette troep ook eromheen. ahh hij ziet er zo zielig uit, maar gedraagt zich helemaal niet meer als een zielig konijn hoor in vergelijking met gister.

even een vraagje, zou dit wel helemaal genezen of blijft dit blijvend zichtbaar?

aangepast door Lianne22
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zie snel genoeg hoe Willy's houding is, maar ik zou het zonde vinden om ze weer 'echt' te gaan scheiden zonder echt zeker te weten dat ze niet gewoon één keer een slechte dag heeft gehad ofzo ;) (maar ik geef het niet heel veel kans).

Link naar reactie
Delen op andere sites

positief denken lianne!! ik snap dat dat moeilijk is,

maar je weet dieren kunnen voelen hoe wij ons voelen en dat kan beter een positive vibe zijn.

nondeju(excuses) maar dat is echt een goede uithaal geweest, arme sambal

Link naar reactie
Delen op andere sites

Precies het zelfde verhaal als gister, het is niet vertsandig om dit nu door te zetten dus voor voorlopig houden we er mee op en laat ik iedereen lekker tot rust komen en kunnen sambal en bazooka elkaar lekker leren kennen. meer zit er nu gewoon niet in helaas ;) wellicht over een tijdje ofzo, maar nu maar even van 2 koppels gaan genieten!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Aahh, wat jammer dat het niet gelukt is!

Het is nu inderdaad beter om iedereen, en vooral ook Sambal, even de rust te geven. En vooral positief blijven. Wie weet lukt het over een tijdje wel. Mijn eerste koppelpoging is na 1 week ook geeindigd in een grote vechtpartij. Nu, ongeveer 3 maanden later, blijkt dat ze het wel degelijk goed kunnen vinden met elkaar. Wel soms nog kleine strubbelingen, maar vooral ook veel knuffelen en wassen!

Dus ik denk dat je er nu voor moet gaan zorgen dat Sambal en Bazooka elkaar leren kennen en een lekker klef stel worden! En dan vooral genieten van je 2 koppels en misschien over een tijdje nog eens proberen......

Link naar reactie
Delen op andere sites

Sambal gaat vanavond (met mijn vriend ik moet werken) weer naar de dierenarts, de wond boven zijn oog lijkt nu weer een stuk erger, en rondom is het ook helemaal opgezwolle en rood. ik had aan de da gevraagd of het normaal was dat het er een dag na de 1e zalf behandeling erger kon lijken, en dat kon. maar vandaag dag 3 inmiddels is het wel heel veel erger (of ik verbeeld me dat) en nu zou het juist minder moeten worden.

heeft er iemand ervaringen met een wond bij het oog of iets dergelijks en met die cavasan zalf?

ik hoop dat het snel voorbij is, moet hij weer in dat mandje en weer naar de da. ik vind dat echt zielig elke keer:$ maargoed is niet anders..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Moffel had ook een wond bij haar oog, van boven tot onder haar oog een snee tgv een flinke uithaal. Maar dat is vanzelf genezen en is niet rood of dik geweest. Dus helaas kan ik je niet verder helpen.

Jullie krijgen toch wel korting bij de DA he ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat een verhaal zeg!

Ik heb jammer genoeg geen ervaring met een dergelijke wond

Hopelijk vind je de juiste oplossing voor elk van je konijnen, maar dat zal je zeker wel lukken, je kent jouw konijnen het beste!

Veel succes vanavond bij de DA, hopelijk het laatste bezoek ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .