Ga naar inhoud

Lilly, na castratie blijft koud en wil niet eten


Jessiica

Aanbevolen berichten

zal ook eens wat dwangvoer op een lepel doen, madame moet wel eten, ze ziet er wat geïrriteerd uit uur geleden ook geprobeerd in mond te doen maar helaas, maar sorry meisiej je moet eten.

nou even lepeltje pakken en es zien wat ze dan doet.. :P

anders zit er niks op om weer naar de DA gaan en daar laten dwang voeren als het bij mij niet lukt :$

hahah gelukkig ben ik niet de enigste die zo panisch reageert :P

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 79
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ohoho ik hoop niet dat dit mijn schuld is. Bij mij aten ze uit zichzelf groente en hooi, de eerste dag al. Dus heb ik ze dwangvoer van een lepeltje laten likken. Als ze alles eraf likken, waarom zou ik het dan met een spuitje doen.

Maar als ze te weinig uit zichzelf eten, moet je het wel met een spuitje doen natuurlijk. ik neem dat ze dit ook zelf wel weet. of dat ze hier uitleg over gekregen heeft bij de DA?

Link naar reactie
Delen op andere sites

ja dat doe ik met een spuit, maar als ze mij al aan ziet komen met de spuit is rent ze meteen door de kooi en kan je haar moeilijk pakken.

heb nu gewoon op een lepeltje gedaan om te kijken of ze dat zo af wil likken, helaas ze trekt haar hoofd meteen weg.

de arme ze zit er ook niet echt normaal bij, lijkt alsof ze krampjes krijgt.

ahh ik kan wel janken please Lilly word snel normaal :(

Link naar reactie
Delen op andere sites

Precies je kunt altijd proberen of ze vrijwillig dwangvoer van een lepel likken zoniet dan met een spuitje. Wat hier goed werkt, en ik heb ook 1 hele pittige dame, is om ze in een handdoek te wikkelen en alleen het hoofdje eruit te laten. Spuit ver genoeg achter in de mond dan moet ze wel slikken. Zijn je konijnen groenten gewend? Dan zou je ook verschillende groenten voor kunnen leggen. Stukje oud brood en peterselie doen het ook vaak goed.

Anti biotica is trouwens niet nodig hoor.

Link naar reactie
Delen op andere sites

inderdaad daar sluit ik me bij aan amatjuh.

Als de darmpjes op gang zijn door wat peterselie en andere lekkernijen( je mag ze best verwennen ) komen de darmpjes weer wat op gang. Voldoende rust door veel te slapen en dan komen de krachten vanzelf weer meer en meer terug.

het dwangvoeren doe ik gewoon op school.

Het kopje pak ik dan van boven vast met mijn duim en wijsvinger bij het bekje en dan druk ik het kopje wat naar achteren en de spuit in het midden van het bekje. Daar zitten namelijk geen kiezen en kan ze het spul ook niet terug naar buiten werken en moet ze wel slikken ( is dan ook de enige mogelijkheid hihi )

succes met dwangvoeren hoor, jammer dat je zo ver weg woont, anders had ik je even kunnen helpen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

heb net een beetje op haar pootje gespoten, hopelijk likt ze dat af. nou zal zo met de handdoek proberen, is dit allemaal niet te veel stress voor haar? of is het met de handdoek minder erg?

Ja ze zijn groenten gewend. oud brood ligt ook in de kooi, maar helaas.

Link naar reactie
Delen op andere sites

heb al haar lekkernijen in de kooi liggen, knabbelstang, en een konijnentosti's of hoe die dingen heten harde snackje, hooi, ss bik. ze laat het allemaal staan

zo doen de DA's het ook altijd voor, maar dan stribbelen ze enorm tegen, dus ben benieuwd of het mij lukt op die manier.. :P

Zal nu eerst even met de handdoek proberen oh please laat haar niet zo tegenstribbelen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

ondertussen even met de DA gebeld die zeiden dat ik morgen ochtend terug moet komen dan gaan hun ze dwang voeren (juist ja dat duurt nog lang :s) en mijn oude DA zei dat ik om het uur wat dwang voer moet geven. dus dat zal ik dan doen, alleen ik heb daar hulp bij nodig en zie mijn moeder niet elk uur uit bed komen terwijl ze vroeg op moet.

ik heb zonet wat peterselie gekocht, maar dat wil ze ook niet hebben (moeilijke pubertje..)

nou ik zal straks nog een keer proberen om het zelf te doen met een handdoek.

Poeeii die Roseje zit me alweer lekker te irriteren die heeft nergens last van. die knabbeld lekker aan de ren alweer, zei heeft alleen nog niet zoveel gedronken dat zal ik straks ook proberen om in haar te spuiten want drinken is ook belangrijk nu.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zou haar gewoon laten hoor, als ze goed eet komt dat drinken ook vanzelf wel. Ze eet nu misschien ook meer groen dan normaal. Natuurlijk is drinken belangrijk maar ze is niet gelijk uitgedroogd. Als je je echt zorgen maakt om de hoeveelheid vocht die ze binnenkrijgt zou ik extra groenvoer (witlof, komkommer) geven en dat ook wat extra nat maken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .