Ga naar inhoud

Bloem wordt woensdag gecastreerd


Talunky

Aanbevolen berichten

Ik heb weer contact gehad met E. het gaat weer niet iets beter met bloemtje. Ze zit mooi rechtop en wast zichzelf weer ook begint ze stilltjes witloof te eten. Wel keutelt ze niet dus dat houden ze daar ook extra in het oog. E heeft nu Ferre ook naar de dierenarts gebracht omdat ze toch een mooi klef koppeltje vormen en ze zo hopen dat bloemtje open gaat bloeien en zo ook vlugger opknapt.

je zou moeten weten hoe ik die diertjes mis zeg zo stillekes hiet hier in huis is. bloem is een echte lawaai maker ze graaft, ze rammelt aan haar rende ze gaat als het ware met de ren op stap wat veel kabaal maakt en nu is het hier gewoon stil zeg.

Ik hoop dat ze vlug weer thuis zijn hoor al wil ik haar ook niet te vlug naar huis brengen, ik wil vooral dat ze weer gezond en wel is dat is nu uiteraard het voornaamste!

Weet je bloem en ferre zijn onze eerste huisdieren ik vond het altijd gek als mensen zeiden dat ze verdriet hadden om een huisdier :$ ik had nooit kunnen denken dat je idd zo veel liefde voor een diertje kunt voelen!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 58
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Fijn dat het al iets beter gaat. Ze is ook in goede handen, maar ik kan me voorstellen dat het frustrerend is dat je nu zelf echt niks kunt doen. Al had je je waarschijnlijk net zo machteloos en onzeker gevoelt als ze wel bij je was. Zulke dingen zijn gewoon lastig. Maar het komt vast goed, ik duim voor jullie!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Kreeg net weer een mailtje van E. Bloem eet heel goed nu ze eet veel witloof is dan ook haar lievelingsgroente. Wanneer ze weer keutelt mag ze onmiddelijk van de dierenarts naar huis! Jihaaaaaaaaa met wat geduld duurt dat zo lang niet meer hé!

Nog even op de tanden bijten dus!

oh ja omdat ze nu wel goed eet hangt ze dus niet meer aan het infuus haar temperatuur was gisteren voormiddag 38°

aangepast door Talunky
Link naar reactie
Delen op andere sites

Zal wel niet lang meer duren hé eer de keutels komen, ik hoop dat nieuws vandaag te horen hoor! Dan kunnen we ze hopelijk morgen gaan afhalen. Mijn man heeft de nacht en we hebbe maar 1 auto doordat die van mij de geest heeft gelaten deze week. Aangezien het ook 1u20 rijden is... in elk geval zullen we ons in 1000 bochten wringen als het moet.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Alles is weer inorde met bloemtje, ze keutelt ze eet gelijk voorheen man man man wat zijn we content zeg. Morgen mag E ze weer gaan afhalen bij de dierenarts en dan mag ze gelijk naar huis. Als die uren dan nog passen, want wij werken uiteraard ook en mijn man heeft dan nog de nacht, we moeten daarbij ook nog eens een kleine 3u rijden heen en terug. maar in elk geval ten laatste zijn ze dindsdag weer thuis!!!

Ben zo content van de dierenarts en E zonder hun was ons bloem er niet meer!

Link naar reactie
Delen op andere sites

't is ook vooral wennen voor ons allemaal weer. Bloem is toch veel rustiger dan ze altijd is geweest. Ze lag hier altijd languit in haar kooi nu zit ze toch wel ineengedoken en zoekt ze ook vaak de rust op weg van ferre.

Zal ook wel door de castratie komen natuurlijk. Ik heb ze dan ook een week moeten missen waardoor we uiteraard geen vooruitgang hebben gezien terwijl ze toch van ver is gekomen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .