Ga naar inhoud

Het heeft niet meer mogen helpen


stampertje2009

Aanbevolen berichten

Ik heb een konijn van 10 maanden oud zijn naam is stampertje. Woensdagmiddag is hij ziek geworden kon niet meer goed recht lopen wilde steeds waggelen naar de rechterkant. Meteen naar de dierenarts gegaan en hij zei dat een ontstoken oor had. Maar ook zei hij dat het waggelen door evenwichtsorgaan kwam. Heeft meteen antibiotica, een spul voor de zenuwen en genoeg vocht gegeven. Omdat stamper niet meer wilde drinken. Eten deed hij nog wel maar niet zoveel als normaal. Donderdag middag moesten we weer terug maar Stamper ging al achteruit hij was veel meer aan suffen en wilde steeds het huisje in wat hij normaal niet doet. Weer naar de dierenarts gegaan toen zei men dat het toch al ernstiger was vanwege een hersenbloeding. Omdat zijn linkeroog niet meer reageerde op licht. De antibiotica had binnen 24 uur zijn werk moeten doen. De artsen hebben echt van alles nog gedaan om hem te redden maar het mocht niet meer baten. Hij is gisteravond overleden. Ben helemaal van de kaart.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oh wat verschrikkelijk voor je. Het klinkt alsof het konijntje waarschijnlijk al een hersenbloeding had toen hij ging waggelen. Is wel heel erg jong voor zoiets, dus misschien was er altijd al iets niet goed met de hersentjes. Dan had het konijntje waarschijnlijk toch nooit een normaal konijnenleven kunnen hebben, maar dat maakt jou verdriet natuurlijk niet minder. Heel veel sterkte en we voelen hier vast allemaal met je mee.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .