Ga naar inhoud

Castratie Ibi - 27 mei


Gast

Aanbevolen berichten

  • Reacties 107
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ibi is weer helemaal zichzelf gelukkig. Alleen doet Meneer nu een beetje vervelend tegen haar. Op zich niet erg, maar door een eerder ongeluk hier in huis merk ik dat ik angstig ben. Dit slaat natuurlijk over op de konijnen. Om een hoop stress voor mijzelf en voor hun te voorkomen, ga ik morgen naar Goofy toe. Daar vindt dan de eerste ontmoeting weer plaats.

Link naar reactie
Delen op andere sites

We gaan er vanuit dat het helemaal goed gaat komen hoor. Vorige keer was het ook zo gebeurd eigenlijk. En Ibi is alleen maar liever geworden. Meneer is niet echt veranderd. Het probleem ligt in dit geval denk ik echt bij mij zelf.

Link naar reactie
Delen op andere sites

En ze zitten samen in hun hok. Bij Goofy deden ze natuurlijk alsof ze al jaren samen wonen. Ze vonden elkaar niet eens interessant. Totdat Meneer besloot dat hij gewassen wilden worden en Ibi bedacht dat ze daar geen zin in had. Meneer begon toen wat te jagen, maar niets spectaculairs verder. Dus in de reismand samen naar huis. Ik het hok ook geen problemen. Meneer wil nog steeds gewassen worden en Ibi heeft daar nog steeds geen zin in. Dan wordt hij wat verevelend en gaat jagen. Ibi rent dan meteen naar boven en Meneer is te lui om er achteraan te gaan. Dit gaat dus weer helemaal goed komen gelukkig.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .