Ga naar inhoud

Sam is dinsdag de klos


Flie

Aanbevolen berichten

Ik dacht ook al: kopen???

Maar ik heb het even doorgebeld. Er wordt nu thee voor meneer gezet ;)

Hij heeft net weer gekregen, maar is lekker eigenwijs, als hij er klaar mee is draait hij zijn koppie weg en legt hem plat op de grond, zodat mijn moeder er niet meer bij kan/durft! Maar goed, hij was nog wel sterk genoeg om weg te hupsen enzo, en krijgt wel weer wat binnen steeds, maar maar weinig.

Konijntje is ziekjes en 't vrouwtje meteen compleet van de leg!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 67
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Helaas wil hij nog steeds niet veel doen. Zodra hij het pipetje ziet flipt hij volledig.. we denken nu dat ie 'gewoon' pijn aan zijn mond heeft. Basilicum vreet hij de oren van je hoofd bij op, maar iets anders is 'm maar niets.

Net heeft ie helemaal tegen mijn nek aangekropen gelegen en hoorde ik hem wel wat knarsetanden. Meteen de dokter maar weer gebeld. Morgen om 8u weer bellen en meteen even langsgaan.. zorgenkindje!

Maar hij huppelt nog wel rond, heeft wel wat keuteltjes (formaat speldekop..) maar is verder wel alert. Het is vooral dat hij ruikt aan al het eten, en maar weer gaat liggen/hupsen, maar niet eten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

We zijn weer even gaan buurten bij de kliniek ;)

Sam is weer volledig gecheckt, ook in zijn mondje goed gekeken: kerngezond. Darmen werken gewoon, ontlasting ligt klaar om afgeschoten te worden, hij plaste onderweg naar de kliniek nog even. Waarschijnlijk is het dus gewoon allemaal stress nog van de operatie/narcose. We mogen hem lekker alles geven wat 'ie nu lust, maar hij is zeker nog sterk!

Goed nieuws dus en ik kan met een gerust hart op vakantie.

Dierenkliniek is steeds supervriendelijk; ook voor dit consult hebben ze niets gerekend! En we kunnen dag en nacht bellen en terecht met hem :-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Even een berichtje uit Frankrijk.

Vanochtend begon mijn kleine man gelukkig ineens op te knappen, dus ik kon met een gerust hard op weg. Net kreeg ik zelfs een sms uit NL dat hij weer alles eet en normale mooie poepjes draait :D Komt weer helemaal goed dus!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .