Ga naar inhoud

Roxy && Yüna weer ziek..


raylaatje

Aanbevolen berichten

  • Reacties 53
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

ik heb net de dierenarts gebeld, de operatie is goed gegaan en mijn kleine meisje word op dit moment net wakker! ze hebben 'iets(een gezwel)' weg gehaald te grote van een pingpongballetje.. vanavond mag ik even bij haar langskomen en ze blijft zowieso nog een nachtje om haar in de gaten te houden..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik mag vanavond Yüna ophalen!:D

Ze eet daar nog steeds niet, maar dat zou ook door de stress kunnen komen..

Bij de dierenarts is ze al wel opgewekter dan voor de operatie en huppelt al een beetje het hok door, dus dat is alleen maar positief!:)

(wel is ze deze week al meer dan een halve kilo afgevallen dus ik moet nu proberen om nóg meer te dwangvoeren..)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik lees dit nu allemaal pas Iris... Wat sneu.. Ze had een gezwel in haar buik? Wat kan dat zijn volgens de DA?

Sterkte hoor! Ik hoop dat het snel beter met haar gaat!

ik was zelf niet mee met het ophalen net, dus ik weet het niet presies.. maar het kwam er in ieder geval op neer dat ze een gezwel had bij de ingang van de maag. Dat hebben ze niet allemaal kunnen weghalen, maar wat ze wel hebben kunnen weghalen word nu onderzocht om te weten wát het presies was.

Ze heeft trouwens net een stukje witlof gegeten!!:party:

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

Het is alweer bijna een maand later dan dat ik dit topic starte. Yüna heeft dus ook bijna een maand panacur gehad, maar eigelijk is het niet veel verandert..

Ik ben nét terug van de DA en die schrok eigelijk van hoe ze er uitzag, ze weegt héél weinig voor haar doen: namelijk 1.4/5 te weinig.. Ze is vaak heel erg 'mat', de tumor was voelbaar gegroeid, ze plast zichzelf mede daardoor ook onder en haar kopje begint de laatste dagen weer schuin te vallen..

Ik heb vandaag weer Panacur meegekregen wat ik nu om de dag moet geven, (omdat ze eigelijk aan de hoeveelheid Panacur wat ze tot nu toe heeft gehad allang voldoende moet hebben gehad: ruim 4 maand in totaal)..

Maar hij zag het eigelijk behoorlijk somber in, over een maand moet ik terugkomen en als ze dan nog niet verbeterd is gaan we kijken of het dan niet misschien beter is om haar te laten inslapen.. nu is ze daar nog te goed voor, ik heb zelf het gevoel niet dat ze pijn heeft: ze heeft wel wat slechtere dagen dat ze omvalt en stilletjes in het hok zit, maar ook nog genoeg dagen dat ze heerlijk door de tuin huppelt

Link naar reactie
Delen op andere sites

echt heel veel sterkte & hopen dat het beter gaat met d'r !

wat een wisselende berichten, maakt je ook best zenuwachtig lijkt me...

ik duim voor jullie hoor !

klopt.. de ene dag doet ze het heel goed en dan weer wat minder...

Ze heeft gister opzich goed gegeten, ze heeft alleen munt laten liggen maar dat doet ze wel eens vaker.. vanochtend heeft ze ook goed gegeten maar toen ik haar woog was ze toch weer afgevallen..:(

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .