Ga naar inhoud

Indy - nog geen stap verder maar...


Dollie

Aanbevolen berichten

...eindelijk een KK-DA gevonden!!!!!! :party: Zal zo even een berichtje naar een modje sturen voor op de lijst (en sorry dat ik hier een topic voor aanmaak :$ na alle gedoe moet ik mijn vreugde delen) want dit is gewoon echt super!

Ik werd EINDELIJK serieus genomen wat betreft mijn EC verhaal, hij was verschrikkelijk aardig, is 'k weet niet hoe lang bezig geweest met Indy's voor geschiedenis en het in de computer zetten daarvan, hij heeft uigebreid gevoelt, de foto's nog eens bekeken.. De voeding besproken..

Slechte nieuws is dat hij denkt dat er weinig opties zijn: EC is zeker een optie wat betreft de klachten, maar na alle Panacur niet meer, het zou wel kunnen dat dit blijvende schade is. Een niet zichtbare steen is ook mogelijk en helaas behoort een tumor ook tot de opties..

Een echo is de volgende stap, maandag brengen we Indy heen. Als daar niks uit komt.. Ja dan zitten we met z'n allen met de handen in het haar, maar liever dat een KK-DA met de handen in het haar zit, dan dat een ander er nóg een AB-kuurtje tegenaan gooit!

Het gaat trouwens om dierenarts M.A. van der Weijde van de Dierenpoli in Sappemeer.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 70
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Dankjulliewel!

Ik hoop dat het mee valt maandag, ondanks de vooruitzichten.. Mireille denkt meer aan nierfalen, dus als er niets uit de echo komt wil ik dat er gelijk bloedonerzoek wordt gedaan (in overleg met de DA dan) en anders weet ik het ook niet meer eigenlijk.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heel veel succes straks! Jij en Indy krijgen een dikke knuffel van me:)

Laten we hopen dat er iets op de echo te zien is, en dat je eindelijk wat wijzer wordt wat betreft wat Indy heeft..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dankjewel!! Ik hoop het ook, en dan nog het liefst een blaassteen want dan kan ie onder het mes en is het klaar.. Maar de DA rekende er niet op, hij voelde wel wat stevigs dacht ik, maar een blaassteen van die grootte zou dus wel te zien moeten zijn op de foto's tenzij ie niet uit calcium bestaat, wat wel kan, maar Indy plast geen bloed (urine is nagekeken, het kleinste spoortje bloed hadden we dus wel kunnen ontdekken) en dat is toch vreemd als het wel een blaassteen is.

Maar ookal is het een tumor of nierfalen, dan weten we het tenminste.. Hij heeft het nu toch al! Misschien kunnen we het nog behandelen, sowieso kunnen we er rekening mee houden dan..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .