Ga naar inhoud

Stamper niet oke ???


Britt

Aanbevolen berichten

  • Reacties 936
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

haha, we zijn er weer :):) we hebben alllless meegekregen wat stamper moet hebben. Ook vloeibare panacur, 100ml flesje. Elke dag in bekje doen een beetje ( 2ml ) en over de luizen die snuggel had, het waren geen luizen, maar mijt, hebben we ook spul voor gekregen.

Voor alle konijnen. Loes had nog stronghold. Allee konijnen gedaan in de nek, zitten nu 2 uur apart. Ze kunnen niet bij elkaar, en kunnen het dus niet bij elkaar oplikken. De loesjes vertellen straks meer. Hun kunnen het beter vertellen. Maaar alles komt goed. Ik zeg even wat ik weet. Stamper moet 2x daags ( s'ochtends en s'avonds ) 0,3 ml carprofen in de bek doen. Tot zondag moeten we dat doen.

En we moeten ook bij stamper enfloxoral drops 2 x daags ( s'ochtends en s'avonds ) in de bek doen. Ook moeten we bij stamper 1 x daags panacur 2ml in bek doen. En 6 weken lang. En we hebben ook een prik gekregen en die moeten we 1 x daags in het nekvel van stamper doen. En 10 dagen lang. We zoeken iemand die dat kan doen anders moeten we het zelf doen. Het is tog niet moeilijk. Misschien is er iemand die in uden woont en wilt elke dag na ons komen ? die het wilt doen ?

Weet niet precies wat voor spul dat is maar dat weten de loesjes wel!

Bij snuggel moeten we 1 x daags 2ml panacur in bek doen. En 2 weken lang. En ook bij teddy.snoopy en zwerver moeten we dat 1 x daags doen dat panacur. en ook 2ml. En we moeten wel nog een keer dat stronghold doen in de nek, maar dat stuurt loes naar ons op. En wat stamper heeft kan idd EC zijn, maar dan moest er gewoon een onderzoek gedaan worden als ik het goed begrijp. Vandaag wou stamper op de achterpoten staan maar het viel om. En dat zagen de loesjes ook gebeuren.

Maar we hebben nu al het spul voor stamper als het dus EC is. En met al die medicatie moet het over gaan ! Dus hopelijk weten jullie genoeg. Ik hoor het wel.

aangepast door Claire
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja, zei zag ook dat het niet goed was. En de medicatie die we hebben dat koste 48,10,- en als we de medicatie in utrecht hadden gehaald waren we 500,- kwijt zei de DA. Maar snuggel kan nog lang genieten van Stamper. En alles komt nu goed ! en dat mijt word ook behandeld. Maar bedankt hoor loesjes. Britt en ik vonden het geweldig dat jullie mee gingen. Shirly. het is niet moeilijk. Maar is er misschien iemand die in Uden woont en die er ervaring mee heeft ? zoja, dan zouden wij het fijn vinden als je dat voor ons doet. En de tabletten panacur hebben we terug gebracht na de DA. en hebben we 10,05 voor terug gekregen ( 10 tabletten ) die andere halve kunnen we weg gooien dus ook weer geld terug,.

aangepast door Claire
Link naar reactie
Delen op andere sites

Dus voor elk konijn de juiste behandeling nu.Gelukkig maar.

Fijn dat Loes en Loes dit gedaan hebben ;ik heb er in ieder geval een goed gevoel bij nu dat het ook allemaal goedkomt.

Jullie hebben de Loezen toch wel bedankt hiervoor hĆØ?

Fijn ook dat jullie de tijd hebben genomen om jullie verhaal van vandaag zo rustig op te schrijven.

Dames ik denk eind goed ; al goed.

Houd ons wel op de hoogte hoe het gaat met de "beessies" hĆØ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja nathalie, en ja tuurlijk hebben we de loesjes bedankt. Tuurlijk ik vond het gewoon tof en heeeel erg aardig voor hun,. en we laten het weten hoe het met ze gaat. De konijnen zitten nu nog apart. Tot 6 uur moeten ze apart blijven. Omdat we dat stronghold hebben behandelt in de nekjes. zodat ze het niet bij elkaar kunnen oplikken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik hoop het ook, eindelijk we hebben iets goed kunnen doen :)

Maar Stamper wou in zijn hok ook op zijn achterpoten staan maar hij viel meteen om en dat zagen de loesjes ook , zal er heel zielig uit, en trouwens jullie weten die kale plek wel ? en dan dat rooie gedeelte ?

dat was opgedroogd bloed, de plek is nu weer haar aan 't groeien en die beestjes wat wij zijden, dat waren eitjes geloof ik of idd mijt :P

ik weet het niet meer :$, zoveel gezegt en gevraagt !

Maar over een kwartier mogen ze weer allemaal samen :)

ik bedoel dan het trio en de koppel,

maar als dit niet meer werkt, dan ben ik bang dat we niks meer kunnen doen,

maar dat is maar een kleine kans,

Stamper kon net nog niet staan, maar we zijn net terug !

maar idd we zijn de Loesjess ontzettend dankbaar :D:D:D

en jullie trouwens ook bedankt voor jultie tips enz.

maar ik neem aan da wij nou hebben laten zien dat we van ze houden ?:)

Link naar reactie
Delen op andere sites

ach meiden, dat jullie van ze houden, dat wist ik in ieder geval allang hoor!! welke meiden van 15 jaar hebben bijbaantjes voor hun dieren?.. niet heel veel in ieder geval... het is alleen fijn dat jullie nu wat hulp hebben gekregen van bb en de loesjes...;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat jullie van je konijnen houden weten we allemaal hoor, ook dat jullie het beste willen voor je konijnen.

Jullie zitten alleen in een moeilijke situatie met geld, thuis enz., en daarbij zijn jullie ook nog erg jong. Dan is het lastig om het allemaal goed te doen en precies te vertellen wat de DA gezegd heeft.

Goed dat jullie de hulp aangenomen hebben en zorg maar lekker voor de nijnen, ik denk dat jullie nog een paar weekjes vakantie hebben.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou heel goed nieuws meiden!

En dat jullie van de konijnen houden was mij allang opgevallen hoor. De meeste meisjes van jullie leeftijd zouden hier niks aan gedaan hebben uit zichzelf.

Dus top dat jullie geluisterd hebben. Nu werken aan het herstel van Stamper. Succes met alle medicijntjes etc!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .