Ga naar inhoud

Stamper niet oke ???


Britt

Aanbevolen berichten

  • Reacties 936
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

waarom ik ben nu al voor de 5de of 6de keer naar een da geweest, ik hoef niet nog een keer te gaan, en ik mag ook niet meer, ik vind het ook wel genoeg niet :)?

duss Sorry Miesje :)

ik zeg het nog 1 x : ik ga niet nog naar een da !

ik heb alles gedaan wat ik kon ! ik heb ook naar jullie geluisterd !

en er is niks zeker wat Stamper heeft, maar ik ga no het hok van Stamp en Snuggel in orde maken!

en ik vind ook dat jullie moeten begrijpen dat wij alles proberen en doen, maar uiteindelijk lukt niet alles !

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ey meid, ik vind dat je je best wel hebt gedaan. Maar het zal zeker niet gemakkelijk zijn met ouders die niet willen meewerken en dan die hoop commentaren hier, waarvan je volgens mij niet alles begrijpt. Probeer je voor te stellen waarom de mensen hier al die vragen stellen en probeer er dan zo goed mogelijk op te antwoorden. Je antwoorden zijn vaak nogal onduidelijk, waardoor iedereen hier nog meer verward raakt en er een hele verhitte discussie ontstaat.

Ik heb wel nog een paar vraagjes, die denk ik nog veel andere zich hier afvragen.

Wat denkt de dierenarts dat stamper heeft? Denkt hij dat het EC is? En waarvoor geef je de carprofen (ontstekingsremmer)?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Stamper heeft spierzwakte ! een zwakke achterkant dus zei de DA. Daarvoor heeft hij injectie gekregen ( om de rug te ontlasten ) en hij weet niet niet zeker of het EC is. Maar daarvoor hebben we voor de zekerheid maar panacur meegenomen voor stamper en snuggel. Die carprofen dat wil zeggen uhh !! er staat op het doosje: tot weer een goed etenpijnstiller. en als het niet minder word of overgaat moet hij in opname ( maaar dat mag niet van mama ) maar we zien wel, hopelijk gaaat het gewoon over.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Spierzwakte is een gevolg van iets... Iets anders moet daar dus de oorzaak van zijn dames!

iedereen hier lijkt de ernst van dit probleem te begrijpen behalve jullie..

Ik snap dat het moeilijk kan zijn om tegen een dierenarts in te gaan, maar zijn jullie het niet een beetje zelf schuld dat jullie nu weer met drie keer niks zitten?

Op voorhand was al bekend, notabenen door de DA zelf, dat hij niks van EC wist...

En tóch gaan jullie erheen....

Das toch dweilen met de kraan open? Niet dan?

En diezelfde spuit voor de rug had ze die niet al eens gehad? En toen heeft t ook niks geholpen...

Jullie zijn nu een hoop geld kwijt voor niks...

Wat gebeurd er met Stamper als het niet over gaat en ze in opname zou meoten wat niet mag?

Link naar reactie
Delen op andere sites

De spierzwakte is een symptoom. Dit kan een symptoom zijn vanalle ziekten, zoals een hernia of andere rugproblemen waardoor de zenuwen bekneld geraken (ik denk dat je daarom carprofen moet geven), van EC (waarvoor je panacur geeft). Er is dus geen diagnose gesteld, dus goed dat je tegen beiden behandeld. Hopelijk helpt de behandeling.

Let goed op dat het niet slechter wordt. En als het slechter wordt, zou ik er toch voor proberen te zorgen dat stamper dexamethasone krijgt en vit B. Let ook goed op dat ze blijft eten en keutelen, want stilvallen van de darmen kan ook voorkomen bij EC!

Edit: ik was weer nogal traag

aangepast door Katrien
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik weeet het niet Kelly, ik vrees het ergste, maaar ik laaat dat gewoon niet gebeuren ! ik wil niet dat stamper ingeslapen moet worden ! maar van mama en papa moet dat dan, maaaar ik laaat dat echt niet gebeuren, ik wil het niet, omdat het dan veeeeelste duur word vinden me ouders. En stamper heeeft idd een soort hernia zei de DA.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dexamethason? Dat is toch een medicijn dat ze gebruiken als er iets neurologisch aan de hand is? (Heb geen medische achtergrond, maar wel 6 jaar in het ziekenhuis gewerkt) Waarom wil de DA dat dan gaan geven dan? Zonder duidelijke diagnose? Heftig!

aangepast door Sabbie
Link naar reactie
Delen op andere sites

Britt houd er wel rekening mee dat ALS het EC is, dat je wel geduld moet hebben he, Panacur moet soms zeer lang gegeven worden voordat de parasiet daadwerkelijk het lichaam verlaten heeft.

Trouwens, eventjes een vraag over EC. Ik las dat het konijn nadat de parasiet het lichaam verlaten heeft niet meer besmettelijk is. Bedoelen ze hiermee besmettelijk voor andere konijnen, of kan hij het dan zelf nooit meer krijgen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .