Ga naar inhoud

Schudden met hoofd.


Jsmn

Aanbevolen berichten

  • Reacties 108
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Hmm ik ga iets heel raars zeggen, maar in Groenlo/Lichtenvoorde zit een konijnkundige DA :) 't is een eindje rijden, maar die weet tenminste waar ie mee bezig is...ook hier geldt het vervoersaanbod weer :) Hengelo -> Eibergen is ongeveer 20 minuutjes vanuit Hengelo gerekend.

http://www.gelredierenartsen.nl/

aangepast door Tuinkabouter
Link naar reactie
Delen op andere sites

Zij is ook konijnkundig, staat zelfs op de lijst hier ergens,blegh. Ze is ook goed hoor, maar soms zegt ze me dingen waar ik echt versteld van sta. En nu zeker nog weer naar een andere DA :P? Ik weet dat je het lief bedoeld hoor, maar wat kan die nu nog doen?

laat ik eerst maar afwachten of Binky de morgen overleefd met dat Surolan :s

Link naar reactie
Delen op andere sites

Pff, ik ben dit gedoe helemaal zat joh. Ik vond het al erg genoeg dat Fluffy EC moest krijgen, dat beest heeft al genoeg meegemaakt sinds ik hem heb. En dan heb je het gevoel dat dat eindelijk iets beter gaat, begint Binky raar te doen. Nog even en Gibson krijgt iets, zou me niets verbazen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat raar dat die dierenarts dat zo allemaal zegt zeg echt gemeen!

Aah wat verschrikkelijk allemaal voor jou en jouw nijntjes.:( Heel veel sterkte ermee, en ik hoop zo voor je dat het met Binky ook goed gaat komen aangezien ze hem wat gegeven hebben dat misschien niet eens nodig was en ik hoop zo voor jou dat Fluffy weer de oude word. En ik duim voor je dat Gibson niks krijgt!;)

Vertel je verder als er wat gebeurt of verandering komt?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als ik jou was zou ik ingaan op het aanbod van tuinkabouter. Je hebt duidelijk geen vertrouwen in deze arts als ik het zo hoor.. en wie weet stelt het je gerust.

Je kan ook eerst even die arts uit Gelre opbellen, situatie uitleggen, vertellen welke medicatie je hebt gehad en wat nu te doen.

Misschien hebben ze tips voor je, of kennen ze een goede arts nog dichter bij jou bijv. Probeer het eens, bellen kan geen kwaad en je wordt er niet dommer van ;)

Sterkte hoor, ik zou geloof ik helemaal gek worden in deze situatie.

Link naar reactie
Delen op andere sites

dat is een anti-parasitair geneesmiddel, dus tegen bv mijten, luizen en darmwormen.

Oke dankje!

Ja ik word ook helemaal gek.

Ik heb wel vertrouwen in haar hoor, dat wel.. maar ze moet me niet gaat zeggen dat mijn konijn misschien niet lang meer meegaat maar konijnen die er nog erger aan toe zijn wel opknappen, dat slaat gewoon echt helemaal nergens op. Ik vind haar verder wel een hele goede DA, maar baal gewoon van die Surolan en het feit dat ze de Panacur overbodig vind, en dat ik er niet zoveel op uit moet doen van wat iedereen op die forums zegt enzo. Vervolgens heb ik haar duidelijk gemaakt dat Fluffy dan allang dood was geweest omdat ik dankzij die forums een kennis op heb gebouwd die ik anders niet had, en ik waarschijnlijk dacht dat een scheve kop bij fluffy dan doodgewoon zou zijn (zonder die kennis). Verder heb ik nooit klachten gehad over haar.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik weet niet hoe het 'wettelijk' gezien geregeld is, maar als ik panacur zou willen voor mijn nijnen, dan zou ik er op staan (desnoods letterlijk) tot ik panacur kreeg. Ik betaal er toch voor? En als ik dan vind of denk dat iets noodzakelijk is, dan eis ik dat ook gewoon. Tot nu toe heb ik daar nooit echt problemen mee gehad bij een DA: Als ik duplocilline wilde proberen, dan gebeurde dat ook...Als ik genoeg panacur wilde hebben voor 6 konijnen, dan kreeg ik dat ook...Maar mss heb ik gewoon hele makkelijke DAs meegemaakt en is het wettelijk gezien zo dat ze niks hoeven te geven als zij dat zelf niet willen.

Ik wil er eigenlijk ook niet steeds op terugkomen, maar toch blijf ik er op hameren: zorg ervoor dat je panacur voor Binky EN Gibson krijgt. EC is zo besmettelijk als maar kan, no matter what jouw DA ook zegt. Vooral nu ze zoveel stress hebben opgelopen, is de kans op een EC uitbraak GROOT.

En verder zou ik idd ook eens een second opinion bij die andere DA gaan halen, waar tuinkabouter het over had. Jouw huidige DA klinkt allesbehalve konijnkundig.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .