Ga naar inhoud

SS Mature gaan geven?


Dollie

Aanbevolen berichten

Ik heb de Mature in huis hoor! En ik heb geluk gehad! Er is blijkbaar (ja, echt.. Dat zei ze..) maar één iemand daar die snapt hoe het bestellen werkt, althans, producten die niet in het vaste asortiment zitten. En die is net op vakantie gegaan. (Ik vroeg nl. vandaag of ze ook 10 kg SS konden bestellen.) Anders had ik nog een paar weken moeten wachten. Heb nog genoeg SS dus dat maakt niet uit, maar kan nu tenminste met de Mature beginnen! De prijs viel me mee, tenminste, was eigenlijk wat ik er van verwachtte, hij is 50 cent per kilo duurder.. Heb €13,- betaalt. Nou, da theb ik er wel voor over.

Ook direct een bak gekocht om het in te doen, net zo eentje als ik al had maar nu kon ik de grotere versie gebruiken (setje van vier maten, maar mijn moeder wou de grootste de vorige keer :P) dus bijna alles past er ook in één keer in, zit ik ook niet zo lang met die zak. En toen proberen natuurlijk! Indy een paar uit de hand gegeven, hij kauwt er wel lang op zeg! En hij steekt z'n tongetje aldoor uit z'n mond, zal het morgen eens filmen. Dankzij de warmte aten ze slecht, hij had nog niet alles op toen ik keek, lang niet alles, maar hij lust het in elk geval wel!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hahah ja één van beide :lol: ik zal zo kijken of hij het gegeten heeft, het is hier nu heel aangenaam buiten. Moet de groente bordjes (van plastic hoor) ook nog uit de hokken halen, hopelijk zijn die eindelijk leeg, heb ze maar weer terug in de koelkast gezet een half uur later want ze aten het gewoon nauwelijks. Ook zonde natuurlijk.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Geeft niet hoor! Dat had ik in het begin met DA (dierenarts), ik vroeg me toch af wat ze aldoor bij die drogist moesten... Maar toen ging er een belletje rinkelen. :P Je kunt het altijd beter even vragen dan dat je het niet weet!

SS is een afkorting voor Science Selective, dat is een soort biks, van Supreme. Ik denk dat je wel kunt zeggen dat het één van de beste biks is, die je in Nederland kunt kopen. Het bevat veel vezels (19%) weinig vet en calcium en eigenlijk de rest van de algehele samenstelling is ook super alleen zo erg heb ik me er niet in verdiept dus dat weet ik verder niet precies. :P

SS Mature is ook een biks van Supreme, maar dan voor oudere konijnen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .