Ga naar inhoud

Kettingkeutels & blindedarm keutels erg ??


Britt

Aanbevolen berichten

  • Reacties 147
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Weet je wat ik nu zo jammer vind Britt... Waarom moet alles tig keer gezegd worden voor je er wat mee doet? De leden van BB vertellen echt geen sprookjes hoor, meestal kun je er wel vanuit gaan dat wat er gezegd wordt ook wel klopt, hoogstens wacht je nog even een bevestiging af! Dit zegt men echt niet om jou op kosten te jagen of iets dergelijks. Integendeel, hoe sneller je handelt, hoe meer de kosten binnen de perken blijven. In het begin kun je kettingkeutels bijvoorbeeld nog oplossen met Prozyme, maar na een tijdje zou het zomaar een verstopping kunnen worden. Dan ben je écht verder van huis!

Let daar nou eens op Britt, dat gaat je echt een hoop boze woorden schelen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

haaii,,

uh, ik weet het eigenlijk niet zo ! britt die let er erg goed op ( hoe de keutels zijn )

in ieder geval ze heeft het bijna niet meer, maar of ze prozyme heeft besteld dat weet ik niet, volgens mij nog niej ! maar ze informeert al bij een DA, En die bestelle het voor ons ! meer weet ik niet, even aan britt vragen, zal het zo even tegen haar zeggen, maar alles gaaat prima met teddy

Link naar reactie
Delen op andere sites

Welke hulp? Ze heeft al onze adviezen genegeerd zo te zien, waarvoor moet ze ons bedanken dan? En durft ze dat zelf niet even te komen zeggen?

Ik vind het overigens ook raar dat jij blijkbaar niet weet hoe het met je konijnen gaat. Lekker veel belangstelling heb je dan voor ze! :no:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Claire, niet zo aangebrand hoor! Jij en Nonneponn plaatsten op hetzelfde moment jullie berichten, dus waarschijnlijk had ze de jouwe nog niet gelezen.

Gaat Britt hier zelf nog reageren? Vind het namelijk niet zo netjes om een topic te openen en vervolgens niet willen zeggen hoe het afgelopen is....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .