Ga naar inhoud

Kettingkeutels & blindedarm keutels erg ??


Britt

Aanbevolen berichten

  • Reacties 147
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Als je hier een toppic aanmaakt en om advies vraagt, om vervolgens alles in de wind te slaan... dan kun je maar beter wegblijven..

Daarin tegen denk ik ook ( verbeter me als het niet zo is ) als hier een advies gegeven wordt wat levensgevaarlijk of hartstikke slecht is voor een dier, dat er wel direct commentaar op komt.

Niet om pluimen uit te delen, maar als je regelmatig op het forum komt en alleen al discussies leest, dan weet je ook dat de persoon die de adviezen geeft deze niet met de natte vinger uit de lucht opvangt..

Link naar reactie
Delen op andere sites

-Danielle kan het wat aardiger zeggen dan ik (ik ben niet meer zo lief als zó overduidelijk blijkt dat mensen gewoon maling hebben aan wat ik schrijf. En niet eens voor mezelf hoor, maar voor die arme konijnen die nu weer een dag (of dagen) langer moeten doortobben en er straks misschien wel weer veel ernstiger aan toe zijn. En ja, je weet wat er dan kan gebeuren, voor je het weet wordt er weer een konijn afgemaakt... :frown:).

Link naar reactie
Delen op andere sites

Britt,!! ik heb dit toppic nu meegelezen, je bent wel iegenwijs hoor! Kiwi EN Danielle doen hun best om jou goede info te geven, waarom je ook vroeg en dan geeft je z'n antwoord? dan kan je beter gen topic openen als je het toch zelf al zo goed weet..

Link naar reactie
Delen op andere sites

@sherrifke jah idd fijn dat er geen verzend kosten bij zitten

en britt.. dalijk heb je het eindelijk zo ver dat niemand meer reageert op jou berichten

ik wordt hier zo moe van he hier proberen mensen met je mee te denken en ervaringen te delen en jij doet tegenstrijdig...pffff.. geen wonder dat kiwi dan zo pist off reageert

Link naar reactie
Delen op andere sites

ess ik denk dat sherrif bedoelt waarom ze dit topic opent als ze tog niet luister na advies van anderen en steeds maar weer een andere topic opent en steeds het zelfde komt...(als ik het fout heb moet je het maar zegggen hoor sherrifke )

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .