Ga naar inhoud

biks


cody

Aanbevolen berichten

Je kunt dan het beste biks kopen. Dat wil zeggen, alleen de biks zonder al die gekke andere dingen, die zijn eigenlijk slecht voor je nijn, dikmakers vaak. Dat eten ze zeker weten wel, al zal het even wennen zijn voor je nijn. Meestal vinden ze ze erg lekker. Begin met een klein beetje biks door het oude voer te mengen, zodat je nijn rustig kan wennen aan het nieuwe voer. Elke dag geef je steeds wat meer biks en wat minder oud voer, totdat je alleen nog maar biks voert.

Biks heb je in heel veel verschillende merken, daar kun je veel over nalezen hier!

aangepast door Rian
Link naar reactie
Delen op andere sites

Idd je kunt beter eerst rustig overgaan op 't nieuwe voer, en ik denk dat ie het biks-voer vanzelf wel opeet... Als ie niet wil verhongeren:p

En als ie echt niet die biksjes wil eten kun je misschien 'n keer Science Selective proberen. Dat voer is dan we duurder dan de rest maar dan heb je ook wel wat hoor ..

aangepast door Alicia
Link naar reactie
Delen op andere sites

Zolang ze inderdaad kunnen kiezen, zullen ze de biks vaak laten liggen. Terwijl die juist gezond zijn!

Als ze geen andere dingen meer krijgen, gaan ze vanzelf de biks eten. Wees niet bang als ze even wat minder eten. Ze verhongeren echt niet!

Een konijn heeft maar weinig biks nodig, ze moeten vooral veel hooi eten.

Als je ander voer gaat gebruiken, moet je inderdaad langzaam laten wennen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .