Ga naar inhoud

Mijn konijn heeft een oorontsteking...


Iren

Aanbevolen berichten

  • Reacties 149
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

een raar, heel raar verhaal, sorry iren, maar er klopt niks van je hele verhaal, je hebt besloten om haar in te laten slapen, daarna draai je dat weer terug, dan is ze in ene mager...(dit zie je toch wel eerder, dat is niet van de een op andere dag)

Wat je als laatste beschreef was dat je denkt dat ze blind is en jij gaat nu leuk een weekje wachten?????

Sorry, we zouden, mede op mijn verzoek, dit forum vriendelijk houden, maar hier kan ik niet vriendelijk tegen blijven.

kom op zeg, dat konijntje is 5 maanden!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

nou dan moet je je er ook niet mee bemoeien...als jij niet vriendelijk kan blijven tegen mij....wat kan ik er nou aan doen dat ze ziek is?? niks...ik vind het nog ergste van jullie allemaal en dan doe je zo tegen me...

SORRY .....maar er bestaan ook mensen die moeten WERKEN.....ik ga al zo snel mogelijk met haar dus wat wil je nog meer....ik kan niets anders doen op het moment

Link naar reactie
Delen op andere sites

ten eerste ben ik vrij om mijn mening te geven, helemaal als je er om vraagt.

Ten tweede moet je toch wel een beetje toegeven dat je verhaal een beetje vreemd is. Als je konijn, zoals je zelf aangeeft, wegkwijnt, dan moet er toch wel iets gebeuren dacht ik zo...je kunt er dan op wachten dat je van mensen commentaar krijgt als je hem nog een week zo laat zitten

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou niet echt.....ik GA toch met haar naar mijn huidige DA???

En ja ik heb gewoon niet eerder tijd om met haar naar velp te gaan..en Petra Bijvoorbeeld die geeft mij ECHT advies en die denkt mee met mij...dat klinkt al een stuk beter dan hoe jij reageert dacht ik zo

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik wil me nergens mee bemoeien maar ,ook vind het erg vreemd worden nu

en vind ook zeker dat je een manier moet zoeken dat je wel met je nijn naar de diere arts kan gaan ,een kundig iemand dan he ,heb je die diere arts in velp gevraagd of je niet vanavond met haar kan gaan ,?

heb je eens een foto van je nijn ,als jij zegt dat het vel los laat ,ben ik bang dat je met een zalfje alleen niet daar komt ,van nu tot volgende maandag is nog erg lang hoor ,en als jou jnijn erg ziek is zoals jij zegt gaat hij dat door jou doen niet redden ,wat ook niet nodig is ,meschien kan iemand anders dan met je nijn gaan als jij niet kan gaan ,ik neem aan dat jij niet 24 uur per dag werkt ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als iren mij kan vertellen hoe laat zij moet werken ben ik nu nog in staat om in de auto te stappen en het konijn onder mijn hoede te nemen, zodat ze alle zorg krijgt die ze nodig heeft, als ik het vorige topic goed gelezen heb is het konijn dus ook mogenlijk zwanger???

Even ter info voor Iren ik heb een opvang in Mijdrecht Rabbit Hutch.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vind het ook raar dat je pas maandag met je konijn naar een andere da kan. Okee, je moet werken, maar je werkt toch niet dag en nacht? Er zal toch altijd wel een gaatje te vinden zijn? Sorry, maar als je nu aangeeft dat het zo erg is en vervolgens een week gaat wachten.... En je gaat vanavond nog een keer naar je huidige dierenarts, waarom? Die maakt er tot nu toe maar een potje van vind je ook niet?

Link naar reactie
Delen op andere sites

als je niet tegen eerlijke menigen kan iren...1 advies..post dan geen vragen meer.

Ik ben altijd bereid mensen advies te geven en te helpen waar ik kan en ja, ik ben eerlijk dus zeg ik het ook als ik iets niet dierwaardig vindt, dat is namelijk mijn grootste prioriteit en niet of jij je op je teentjes getrapt voelt.

Er is altijd een oplossing te bedenken, je konijn is zo te lezen doodziek en je eigen DA is niet kundig genoeg, zeg je zelf en meerdere mensen hier in dit topic, dus moet je iets anders verzinnen, simpel. Vraag een vriend, buurman, buurvrouw, oom, tante weet ik veel.

Link naar reactie
Delen op andere sites

iren, ik begrijp dat je al dit commentaar even moeilijk vindt.

Ik wil je geenzins aanvallen, dit was ook niet mijn bedoeling, maar het is gewoon niet goed wat je doet en allerminst dierwaardig, daarbij een opmerking als : bemoei je je er dan niet mee, is niet helemaal fair want je staat tenslotte op een openbaar topic.

Er is je een oplossing geboden door Konijnenvrouwtje, wellicht een idee om daar op in te gaan, gezien ze mogelijk ook nog eens drachtig is.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Miriam, mijn aanbod blijft hoor, diesel of niet...ik vind dit ook echt de moeite waard en ik wil weten wat er precies met dit dier aan de hand is en wat er mee gebeurt is...

Alleszins heeft dit dier als het alle behandelingen die hier beschreven zijn idd ondergaan heeft, een geweldige sterke overlevingsdrang en voor zo'n dieren moet je gewoon wat doen...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .