Ga naar inhoud

De castratie van Moos


sannieentom

Aanbevolen berichten

Vanmorgen om 9.50 uur Moos naar de dierenarts gebracht. Hij is altijd al een beetje een streskonijn maar vanmorgen was het helemaal top. Dierenarts luisterde naar zijn hartje en die ging als een bezetene tekeer. Ik hoop dat hij voor de narcose weer wat rustiger is. Dat hij toch door de onrust goed door de narcose komt. Hij had ook een raar plukje op zijn neusje. Ik dacht wat verkleeft haar maar dat blijkt een soort wratje te zijn. Zou de dierenarts ook gelijk naar kijken als hij slaapt.

En nu maar afwachten. Wat duurt wachten dan lang zeg. Hoop hem eind van de middag weer op te kunnen halen.

Straks verder verslag.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gelukkig dat alles goed is gegaan! Hij zal er vast weer snel helemaal bovenop zijn. Wat zei de dierenarts nog over zijn neus, is het weggehaald?

Dat wat op zijn neus zat was een talgkliertje. De dierenarts heeft het weggehaald maar toen hij het eraf knipte begon het heel erg te bloeden wat niet wilde stoppen. Hij heeft er een zalf op moeten smeren om het bloeden te stoppen maar nu gaat het goed. Het kan nog terug komen maar dat hoeft niet. Even in de gaten houden dus. Net heeft Moos nog wat zelf gedronken en een paar blaadjes basilicum geheten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .