Ga naar inhoud

Snuffel is heel erg ziek!


Aanbevolen berichten

  • Reacties 196
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Aaaah jeetje wat erg zeg! Ik lees het net pas en zat zo te hopen dat het goed zou aflopen... Helaas ze is er niet meer.. Lieve Snuffel nu ben je weer gelukkig bij je maatje Hummel, spring maar fijn op de regenboogbrug.

Heel veel sterkte met dit verlies!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik had het vandaag aan mijn dierenarts gevraagd, wat het kon zijn (naar wat ik op een ander forum heb gelezen) en die had er pas nog over gehoord tijdens een konijnencursus. Die ging meteen even zoeken en dacht aan het floppy rabbit syndrome Maar dan zou ze het toch wel moeten overleven met gevoerd worden en water geven. En er weer bovenop komen.

Wat jammer nou, had echt gehoopt dat het anders af zou lopen.

Heel veel sterkte.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik hoorde net van mijn vriend dat toen ze bezig waren met de sectie ze iets zagen wat volgens hun toch doet denken aan VHS.

Haar buikwand was helemaal aangetast, als ze er tegenaan tikten viel het al bijna uit elkaar...

Toch heeft ze nooit een teken van pijn getoond! Ze viel altijd enthousiast op haar voer aan, keutels waren goed... Ze was tot gisteravond levendig en allert.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als ze dood zijn dan kun je dat nog zien ja, zit het helemaal vol met bloed.

En als ze iets gezien hebben aan de buikwand, denk ik niet echt dat het VHS is geweest, want dan zouden ze wel zeggen dat ie helemaal vol bloed zat.

En als ze 27 maart nog geent is lijkt het me ook raar inderdaad.

Misschien moet de dierenarts contact opnemen met Frank Verstappen (schijnt dé konijnenspecialist van Nederland te zijn), mijn dierenarts heeft bij hem de konijnencursussen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vhs, dat had ik niet verwacht eigenlijk...maar het is toch niet zeker dat ze dat gehad heeft? Ze hebben alleen iets gezien wat er aan doet denken?

Dat het leek of ze geen pijn had is ook erg verwarrend..ik ben afgelopen januari mijn Moos verloren, hij bleek een fikse longontsteking te hebben. Toen ik 's ochtends bij hem kwam ging het helemaal niet goed. Tot de avond ervoor heeft hij alles opgegeten, binky's gemaakt etc..heel vreemd..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik weet het niet..je kunt het altijd vragen, bij ons hebben ze stampertje er ook nog mooi bij gelegd zodat we hem nog even konden zien. Je kunt ze een handdoek/ dekentje geven waar ze haar in kunnen draperen zodat je ook niks ziet van de sectie..als ik jou was zou ik het vragen...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .