Ga naar inhoud

Meld je konijnkundige dierenarts aan!


Aanbevolen berichten

De lijst met dierenartsen bij de informatie gaat verdwijnen. Net als de lijst met diercrematoriums. De laatsten zijn namelijk tegenwoordig heel makkelijk gewoon in google te vinden wat onze lijst overbodig maakt. De dierenartsen lijst gaat verdwijnen om een andere reden: het is heel lastig deze up to date te houden. Dierenartsen stoppen en wisselen van praktijk, soms gaan kundige dierenartsen weg bij een praktijk die nog wel op de lijst staat. Kortom: niet te doen om goed bij te houden.

Daarom wisselen we naar een forumtopic, wat elk jaar / eens in de twee jaar vernieuwd zal worden. Op die manier is de informatie die er staat ook echt actueel. 

 

Daarom doen we een beroep op jullie! 

Meld dierenartsen aan in het forumtopic waar jullie goede ervaringen hebben met konijnen! Ze hoeven niet de afstudeerrichting exotische diersoorten / konijnen te hebben gekozen, maar een dierenarts die goed bijscholing volgt en er interesse in heeft en veel konijnen behandeld is natuurlijk ook prima, er is alle ruimte voor extra motivatie waarom je blij bent met een bepaalde dierenarts. 

 

Jullie hulp is nodig!

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Evee sloot dit topic
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .