Ga naar inhoud

Anneloes28

Members
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Anneloes28's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

  1. Bedankt iedereen. Mocht er iemand ooit nog een mannetjes konijn hebben met deze prachtige kleur (uit een nestje of al wat ouder) en er een goed huisje voor willen geven houden wij ons meer dan aanbevolen! We zijn momenteel echt op zoek en dan wil het allemaal niet natuurlijk. Maar wie niet vraagt heeft niets 😊
  2. Super bedankt voor alle adviezen. we hebben hem helaas afgelopen maandag in moeten laten slapen. Hij kreeg 2 aanvallen per dag waar we hem moesten helpen om recht te zitten en nog had hij een scheef kopje. Het werd alleen maar erger en dat wilde we hem niet aan doen. Het mannetje leed te erg voor ons. wij denken zelfs dat er nog iets meer aan de hand was dan alleen de ergste ziekte die je maar kan hebben. Dit ook omdat we achteraf het idee hebben dat hij al langer ziek was ondanks alle medicatie die hij al kreeg. nogmaals bedankt voor de adviezen.
  3. Beste, super bedankt voor je antwoord. Hij heeft het enkele weken na de operatie gekregen. De scheve kop dan en toen we begonnen met de panacur was het na 2 dagen al over en stond zijn koppie niet meer scheef echt na enkele dagen begon die weer scheef te staan. Ik reinig nu elke keer zijn oogje met gekookt afgekoeld water en ik ga morgen een zalf halen voor het oog. heb ik nog wel een vraag. Als het aan zijn oogje (dus een bacterie) ligt en we behandelen dit met een zalf gaat zijn kop dan wel weer recht staan? op dit moment kunnen we hem namelijk nog niet eens optillen of hij verliest zijn evenwicht en begint te draaien. alvast bedankt!
  4. Goedenavond, wij hebben een konijn met een flinke achtergrond qua gezondheid. Heeft al verschillende keren zijn kiesjes laten slijpen alleen na de laatste keer is hij wel beter geworden maar heeft hij last van een traanoogje en houd hij zijn koppie scheef. Wanneer we hem op willen tillen gaat het kopje helemaal scheef en kan hij zijn evenwicht niet meer houden en begint te draaien. We zijn momenteel al bezig met panacur voor het geval dat het ecuniculi is maar zou het misschien ook aan het oogje kunnen liggen? Het traanbuisje is de vorige keer schoon gespoeld maar er komt nog steeds vuiligheid uit. Wat is het en heeft iemand misschien tips. De klachten zijn sinds 2 dagen echt pas erger geworden het leek in eerste instantie beter te gaan met de panacur. sorry het is een heel verhaal maar wij zijn een beetje ten einde raad.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .