Ga naar inhoud

igee

Members
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

igee's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

  1. Vervelend! Ik schrok een poos geleden ook daarvan bij mijn konijn maar inmiddels groeit het haar terug! Ik vermoed bij mij dat het echt door de vaccinatie is geweest. Was schone droge roze huid. Heel grote plek! Hopelijk groeit het bij jouw nijn ook snel terug!!
  2. Haha zeker! Ik stond echter met mijn neus op de vaccinatie maar was zo bezig met konijn vasthouden dat ik niet de plek heb onthouden waar die spuit erin ging. En mijn man zegt dat het niet zover naar achteren was als waar die plek zit.
  3. Dankjewel. Ik vond nauwelijks info hierover. 1 zin dat in zeer zeldzame gevallen een kale plek kon ontstaan. Het kan ook bijna niets anders zijn. Week voor de vaccinatie nog niks aan de hand! Maar ja is vervelend dit te zien. Afwachten maar!
  4. Dankjewel. Ze is de week ervoor nog nagekeken alvorens te vaccineren. Het ventje ook. Toen is ons niks opgevallen. Ik had haar op koppelvakantie gestuurd 😉 Ze zijn nu een maand samen ongeveer. Ik zie nu nog geen schilfers ofzo dus denk nog niet aan mijt. Maar ik vond het zo raar. Schrok ook van de grootte van de plek. Hopelijk komt het goed. De stress om ze weer mee naar DA te nemen is heftig. Vandaar dat ik gebeld had. Nu in de gaten houden dan maar! Ik smeer er af en toe honingzalf op.
  5. Hoi, ik zag vrijdag ineens een grote kale plek op de rug van mijn Franse hangoor van 4 jaar. Gelijk DA gebeld omdat ik een week ervoor met haar daar was voor inenting. Ik heb de inenting naar voren gehaald om gelijk te komen met haar nieuwe koppelmaatje. De assistente zei dat het kon door vaccineren en nu in de gaten houden. Je ziet de plek alleen als ik de bovenlaag wegduw. Het is totaal ca 7 cm bij 5 cm! Ze gedraagt zich verder oké zover ik nu zie. Heeft iemand dit eerder meegemaakt?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .