Ga naar inhoud

Spock

Members
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Spock's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

  1. Heey bedankt voor je fijne en duidelijke reactie! Spock is een half jaar geleden gevaccineerd. Hij leeft hier binnen (dus geen gras) en geen andere bultjes, niezen en normaal uitziende oogjes. De reden waarom ik de vraag eerst hier stel is omdat meneer weigert te eten na elk dierenartsbezoek (superlieve mensen) en er soms dwangvoeding aan te pas moet komen. Ik kijk het een paar dagen aan of het vanzelf weggaat maar anders maak ik toch een afspraak bij de dierenarts.
  2. Hallo beste konijneneigenaren, Ons konijn heeft een bultje onder zijn neusje. Het is alleen zichtbaar als ik zijn wangetje naar de zijkant trek en hij lijkt hier geen last van te hebben. Met smaak eet hij dagelijks verse groenten, kruiden, hooi en sience selective en heeft geen problemen met eten of drinken. Verder is hij pas één jaar geworden, is ingeent, gecastreerd en meerdere keren volledig gecheckt door de dierenarts toen we hem een half jaar geleden haalden. Hij verblijft hij hier binnen en is een blij, hyperactief en ondeugend konijn. Onze vraag is of iemand dit herkent? Gaat dit vanzelf over? Of toch beter naar de dierenarts? Groetjes, Spocks bedienden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .