Ga naar inhoud

Bobbi_

Members
  • Items

    32
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Bobbi_'s prestaties

Lamprei

Lamprei (2/6)

  1. Ja voor de natuur zeker wel, het weer is zo door de war de afgelopen jaren. We gaan het zien!
  2. Klopt hier ook lekker chillen bij het raam, maar op avontuur in de tuin is ook wel erg leuk. De ene naar de andere binky 🥰 Vooral als het weer langer geleden is. Maar nog even geduld.
  3. Duidelijk, heel erg bedankt voor je heldere uitleg. En ach binnen is het ook nog leuk 😉
  4. Dacht ik idd ergens al wel, maar misschien kon het bij nijntjes geen kwaad. Maar logisch wel ja. Bedankt voor je reactie! Wacht ik nog even en laat die lente maar komen 😅
  5. Hoi, laten jullie je binnenkonijnen buiten spelen in de winter? Met de sneeuw (flinke kou) zitten ze natuurlijk binnen, maar nu is het 7 graden en het zonnetje schijnt dus twijfel ik. Hier binnen is het 20 graden. Zou het kwaad kunnen om even een uurtje buiten te spelen?
  6. Wat een verdriet, heel veel sterkte! Ik herken je schuldgevoel wel hoor. Wij hadden onze voedster laten steriliseren waarna zij ook hele nare complicaties kreeg. Het heeft bij ons konijntje heel lang geduurd, maar ze is er gelukkig van hersteld. Maar dat schuldgevoel na de operatie zal ik nooit meer vergeten en is vreselijk. Wij waren ervan overtuigd dat ons konijntje er niet bovenop zou komen, en ik dacht alleen maar “hadden we maar niet”, “wat als” en 100 gedachtes met mogelijke oorzaken. Maar je hebt het beste gewild voor je konijntje en kan er niks aan doen. Achteraf ga je altijd denken waarom heb ik dit of dat nou wel of niet gedaan. Maar je hebt er niks aan. Ik hoop dat je het los kan laten en met een fijn gevoel aan je konijntje kan terugdenken. Aan de mooie herinneringen en niet alleen aan hoe het is afgelopen. Want er was natuurlijk veel meer dan dat ❤️
  7. Haha als dat toch eens zou kunnen hè, dat we ze zooooo lang bij ons kunnen houden. 10 jaar zou ik al voor tekenen 🥰 Balen van je allergie, maar zo te lezen heeft je konijntje een heel lief baasje en krijgt hij veel liefde. Mooi toch. Jij ook bedankt en ook voor jullie natuurlijk. Ons konijntje Bobbi springt en rent ook weer als een ware Speedy Gonzales, maar toch is het zeker (nog) niet zoals het hoort. Last lijkt ze niet (veel) te hebben. Hopelijk komt het goed, want fijn is het niet die onzekerheid.
  8. En wat een mooie leeftijd heeft jullie konijntje, 10 jaar ❤️. Ik hoop dat jullie snel meer duidelijkheid en rust hebben.
  9. Hoi, ik heb eerder een topic aangemaakt omdat er bij de sterilisatie iets bij de dierenarts is voorgevallen waarna wij ons konijntje terug kregen met een soort van mank pootje. Ze denken dat het vanzelf kan wegtrekken en krijgen het advies af te wachten. Het gaat met ons konijntje al veel beter, maar het pootje staat nog wel anders en met liggen gaat het nog wel eens glijden waarna het ook zo lang ligt. Hierbij een foto van 2 weken terug. We moeten overigens nog steeds opletten met gladde ondergronden. En ook rechtop staan doet ons konijntje niet, maar wassen gaat al best goed.
  10. Bobbi springt dus ook van de behandeltafel af, vandaar dat ze haar “erg springerig” en een “spring in het veld” noemen. Ze zeggen desondanks dat dit niet is gebeurd voor de operatie. En als dat wel was gebeurd, dat ze dat dan eerlijk zouden zeggen. Daar probeer ik dan maar op te vertrouwen. Bobbi is trouwens geen half wild konijn verder qua gedrag ondanks het springen 😅 Is enorm tam en komt thuis naar alle visite gehuppeld.
  11. Bedankt allemaal! Een second opinion hebben we zeker overwogen. Ik heb ook met een andere dierenarts gebeld die gespecialiseerd is in konijnen. Die zei wel in grote lijnen hetzelfde als onze eigen dierenarts. Dat het een paar weken kan duren. Als we zouden zien dat er echt geen verbetering is, zouden we hier zonder twijfel voor gaan. Maar we zien Bobbi wel vooruitgaan. Als we een snoepje hoog houden, dan kan ze deze zelfs weer hoog op 2 achterpoten pakken. Ze is vrolijk en ontspannen. En juist omdat ze zo ontspannen is, wachten we even af. Ze is echt doodsbang bij de dierenarts. De laatste keer zette de dierenarts haar op de grond om te kijken hoe ze liep, en van angst wilde ze zelfs proberen tegen de muur omhoog te klimmen. Dat willen we Bobbi liever niet aandoen na alle stress. Mocht het pootje echt anders blijven staan, dan gaan we zeker terug. Maar voor nu kijken we het even aan. Het viel ons trouwens wel op dat 1 nagel van het achterpootje soort van rechtop lijkt te staan. Misschien dat daar iets mee is?
  12. Let niet op de spelfouten, snel getypt 🙈
  13. We hebben weer contact gehad met de dierenarts en we mogen op hen kosten een foto laten maken op breuk uit te sluiten, maar dit was niet iets wat zij aanraden. Omdat ze er niet vanuit gaan dat het een breuk is en dat het Bobbi weer veel stress zal geven omdat ze haar dan strak moeten houden, omdat Bobbi zo springerig is, of onder narcose en er dan eventueel dingen nog verder beschadigd raken. Het herstel zou een paar weken kunnen duren en ook EC sluiten ze dus nog niet uit. Bobbi is ondertussen qua gedrag weer de oude. Kan ook in huis weer rennen. Maar dat pootje blijft gek staan (in een andere positie en glijdt snel weg) en ook heb ik haar nog steeds niet hoog op 2 achterpoten zien staan. Wassen gaat wel veel soepeler.
  14. Dus ik twijfel nu of ik eerst terug zal gaan naar de dierenarts of meteen naar de fysio.
  15. Bedankt voor de tip en vertaling 😁 Slim, had ik zelf niet aan gedacht. Ik zit nu met haar in de tuin en ze rent, springt en maakt binkies. Maar dat pootje blijft anders staan en ze heeft nog moeite met rechtop staan zonder steun. Wassen lukt redelijk goed, maar wel met gebogen rugje. Ik heb haar nog niet hoog rechtop zien staan op 2 pootjes zoals konijntjes dat altijd doen als ze iets horen of wantrouwen. Vooral binnen in huis gaat ze glijden met het pootje. De arts dacht zelf niet aan een breuk. Maar als er na een week geen verbetering was moesten we opnieuw contact opnemen en zou ze een foto maken om breuk uit te sluiten. Zou een foto maken schadelijk zijn voor Bobbi, wat straling betreft? Want liever dan ook niet zomaar blootstellen daaraan. Maar aan de andere kant willen we alles uitsluiten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .