Ga naar inhoud

Myrthee

Members
 • Items

  162
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Luna.♡ bikkel in de konijnen hemel

Recente bezoekers van dit profiel

371 profielweergaven

Myrthee's prestaties

Lamprei

Lamprei (2/6)

3

Reputatie

 1. Het hok staat ok palen dus ze kunnen schuilen als ze willen. Een plek met zand en gras is er ook 😊 De gevulde voerbal ga ik ook zeker doen ! Ze heeft ook een hout stam waar ze aan kan knagen en krijgt elke dag verschillende takjes zoals wilg en berk. En kruiden krijgt ze ook elke dag, en elke dag andere kruiden. Is het ook wel verstandig om het hooi gewoon op de grond leggen? Of kan ik het hooi beter ophangen bij het schuilstuk.?
 2. Super leuk idee ! Gaan we doen 😊
 3. Hoi ! Ik heb een nieuwe ren voor mijn konijn en die is 16 meter lang en 3 meter breed. ik wilde wat leuke dingen in de ren plaatsen maar ik was benieuwd naar jullie ideeën . Er is al een berg 😊 Kunnen ze op spelen en in graven . Hebben jullie nog leuke ideeën?
 4. En hebben jullie ook een paar plaatsen waar je je konijn kan koppelen ergens in Friesland?
 5. Dat wordt het goed doorsparen voor mij , maar alles voor luna 😊 En als Luna terug is van de koppelvakantie , wat kan je het beste doen als ze terug zijn? En is het ook handig om haar eigen voer mee te geven? Luna heeft speciaal voer namelijk..
 6. Bedankt voor alle tips en informatie 😊 ik hoop dat het lukt 😊
 7. Moet Luna daar ook een nachtje blijven? of kan ik haar ( als het lukt ) Met zn 2en weer naar huis nemen binnen 1 dagje ..?
 8. Myrthee

  Aaien over kopje

  Jahoor ! Mijn konijn vind het ook heerlijk op de rug , vooral bij haar kriebel plekje 😊
 9. Myrthee

  Soort hooi

  Top ! Dankje 😊
 10. Myrthee

  Soort hooi

  Hoi! Mijn konijntje vind paarden hooi lekker. Er zitten kruiden in , en het zijn lange sprieten. Een beetje groen en ook een paar gele stukken. Is dit hooi geschikt voor mijn konijntje? Of mag mijn Konijn geen paarden hooi .?
 11. Ik wil heel graag een vriendje of een vriendinnetje voor Luna . Maar Luna is niet heel goed tam, en ik wil haar niet laten stressen door de auto. En als ik de koppeling doe moet ik dat zelf betalen. En ik weet ook niet of de koppeling slaagt als Luna op een plek is die ze niet kent en in de stress is . Ik heb verders geen verstand van koppelen met konijnen dus ik kan niet veel zeggen. En de konijnen opvang die het dichtst bij mij is zit al 42 minuten bij mij vandaan.. Ik weet niet zo goed wat ik daar mee aan Moet .. Zal ik het nou erop wagen of niet?
 12. Een gat in de grond met eventueel zand zodat ze daar lekker in kan graven 😊 Ik had die snuffelmat bij de action gekocht het was voor de hond bedoeld maar ik gebruik het voor de konijnen.
 13. Ja. Maar ze eet het niet. Ik heb het haar niet zien eten..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .