Ga naar inhoud

Myrthee

Members
 • Items

  176
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Luna.♡ bikkel in de konijnen hemel

Recente bezoekers van dit profiel

548 profielweergaven

Myrthee's prestaties

Lamprei

Lamprei (2/6)

 1. En hebben jullie ook een paar plaatsen waar je je konijn kan koppelen ergens in Friesland?
 2. Dat wordt het goed doorsparen voor mij , maar alles voor luna 😊 En als Luna terug is van de koppelvakantie , wat kan je het beste doen als ze terug zijn? En is het ook handig om haar eigen voer mee te geven? Luna heeft speciaal voer namelijk..
 3. Bedankt voor alle tips en informatie 😊 ik hoop dat het lukt 😊
 4. Moet Luna daar ook een nachtje blijven? of kan ik haar ( als het lukt ) Met zn 2en weer naar huis nemen binnen 1 dagje ..?
 5. Myrthee

  Aaien over kopje

  Jahoor ! Mijn konijn vind het ook heerlijk op de rug , vooral bij haar kriebel plekje 😊
 6. Myrthee

  Soort hooi

  Top ! Dankje 😊
 7. Myrthee

  Soort hooi

  Hoi! Mijn konijntje vind paarden hooi lekker. Er zitten kruiden in , en het zijn lange sprieten. Een beetje groen en ook een paar gele stukken. Is dit hooi geschikt voor mijn konijntje? Of mag mijn Konijn geen paarden hooi .?
 8. Ik wil heel graag een vriendje of een vriendinnetje voor Luna . Maar Luna is niet heel goed tam, en ik wil haar niet laten stressen door de auto. En als ik de koppeling doe moet ik dat zelf betalen. En ik weet ook niet of de koppeling slaagt als Luna op een plek is die ze niet kent en in de stress is . Ik heb verders geen verstand van koppelen met konijnen dus ik kan niet veel zeggen. En de konijnen opvang die het dichtst bij mij is zit al 42 minuten bij mij vandaan.. Ik weet niet zo goed wat ik daar mee aan Moet .. Zal ik het nou erop wagen of niet?
 9. Ja. Maar ze eet het niet. Ik heb het haar niet zien eten..
 10. Ik had het juist omgekeerd. Maar nu de ram ingeslapen is lijkt het dat ze helemaal veranderd is.
 11. Hallo iedereen. ik heb vanwege een konijn die uit het hok springt het konijn ( Luna) bij de kippen gedaan. Dan heeft ze ook meer ruimte . Het gaat heel goed tussen Luna en de kippen en ze eten graag met zn 3en . Maar nu Luna het konijntje meer ruimte heeft heb ik het idee dat ze mijn vertrouwen heeft verloren . Ze blijft eerst zitten en als ze heeft geroken aan mijn hand en ik haar probeer te voeren of te aaien rent ze weg. Heeft iemand tips? Of een uitleg waarom ze dit doet?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .