Ga naar inhoud

Myrthee

Members
 • Items

  95
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Bikkel & Luna

Recente bezoekers van dit profiel

175 profielweergaven

Myrthee's prestaties

Lamprei

Lamprei (2/6)

1

Reputatie

 1. Ik dacht dat er dan iets met de voedingstoffen gebeurde ..
 2. Ik had heel lang een konijnen toilet, maar nu niet meer. Heb er de laatste tijd vlas in gedaan. Dat is hygiënischer dan stro ( vind ik ) vlas vond ik ideaal omdat het vocht opneemt en het hygiënischer blijft .
 3. Myrthee

  Hoe brokjes voeren

  Hoi iedereen ! Ik had een vraagje over brokjes .. Kan je ze ook weken ?? Ik zet er wel even bij hoe het eruit ziet. En als ik het week kan het dan kwaad of is het goed ..?
 4. Ik geef andere kruiden. En een warmer bedje
 5. Jahahahah Wel een schatting beeld . 😄
 6. Schattig allemaal aan dat bordje 😄 Kan ik ook eens proberen !
 7. Ik dacht namelijk als ze met hun tandjes op dat aluminium komen dat dat pijn zou kunnen doen. Bedankt voor de tip ! Dat gooien is heel herkenbaar 😂
 8. Dit hooi eten ze een beetje . Ik geef het vooral als 2e hooi. Het is een beetje geel tussen groen in . Is dit goed hooi voor konijnen ? Ik weet zelf dat je niet kan zien aan de reuk kleur of structuur of het goed hooi is... Maar ik vraag het voor de zekerheid ff.
 9. Het biks gooi ik ook Door de ren ja. Vinden ze hier het leukst . het water geef ik uit een bakje en doe de luzerne zoizo in een bakje. Zijn die voerbakken voor honden van aluminium?? Ik dacht dat ze die niet mochten ..?
 10. Hallo iedereen ! Ik had een vraagje .. Wat is de beste voerbak voor konijnen ? Ik had zo'n marmeren , maar ik heb het laten vallen en toen lag ie in stukjes .... ik wilde het voor de zekerheid toch vragen en het nu goed doen . Ik zag zo'n lange marmeren . Ik zet daarvan er wel een foto bij .
 11. Dit doe ik ook wel eens ja... Dan eten ze het nog steeds . Ook groente Doe ik wel eens in het ruifje. Vandaag was bikkel mijn zwarte konijn ontsnapt. Ik ging ze nog gauw eten geven want ik moest huiswerk maken en leren voor een toets :( Toen ik eraan kwam, huppelde hij vrolijk naar mij toe zo van : hoi ! Heb je een leuke dag gehad ?? Ik moest lachen en stopte hem weer terug in zijn hok ... Die gekkie 😅😂
 12. Dat is wel handig. Is het ook waar dat konijnen sneller hooi gaan eten Door kruiden ?
 13. Ik dacht dat ze er Ik dacht dat ze er dan over heen keutelde...? Althans dat doen ze bij mij .. Bij mij eten ze de kruiden eerst uit het hooi. Dan eten ze het hooi pas ....
 14. Koolhydraten in graan wordt omgezet in suiker dus daarom is ( teveel ) graan niet goed voor konijnen... Weet iemand in welke ( dieren ) winkels ik johannesbrood kan halen?? Kan ik inplaats van zo'n snoepje beter fruit geven ? Dat lijkt mij na al die verhalen gezonder ..😅
 15. Dus ze slaan suiker op ...?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .