Ga naar inhoud

Wietse

Members
 • Aantal items

  32
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Wietse

 1. Hi, Onze Flip is afgelopen jaar gecastreerd en gekoppeld in het Knaaghof, so far so good. Nu wordt Sterre 14 februari gecastreerd. De dierenarts assistente vertelde dat Flip meenemen niet zoveel nut heeft, omdat Sterre toch op de operatietafel en in de couveuse ligt. Nu heb ik altijd gehoord dat dat wel moet, omdat anders het koppel “verpest” kan worden. Wat is nu wijsheid? Toch vragen of Flip mee mag of maakt het niet uit?
 2. Flip heeft met z’n girl Sterre sinds een paar dagen een instagram account. Volg z’n bunny best life hier https://instagram.com/flip_chonky_bread?utm_medium=copy_link
 3. Oh deze is al geplaatst die ik 🙂
 4. Geen vraag maar even een aanrader om te kijken:
 5. Wietse

  Konijnenkamer

  Van de week hebben we Ikea plankjes bekleed met tapijt. Het valt zo te zien erg in de smaak :D. Oom een impressie van de rest van de kamer.
 6. Wietse

  Koppelen Flip

  Vanmiddag Flip en Sterre opgehaald, een geslaagd koppeltje kunnen we wel zeggen! Flip heeft voor Sterre wel 5 andere dames versleten 😂
 7. Wietse

  Koppelen Flip

  Flip zit momenteel op koppelvakantie in het Knaaghof. Na een paar mis matches is hij nu aan Sterre gekoppeld. Gaat al een paar dagen goed. Enige is dat Flip een moeilijk mannetje is en een goede basis moet nog een beetje gemaakt worden. Ze hebben geen irritatie en boosheid bij elkaar en likken elkaar schoon. Is allemaal positief dus ik hopelijk krijgen we een leuk koppeltje mee naar huis!
 8. Leuk om te zien! Onze Flip is nu op koppelvakantie, hoop ook op zo’n foto volgende week
 9. Hallo allemaal, Onze Flip gaat morgen op Koppelvakantie bij het Knaafhof in Rijswijk en dan is het mooi tijd om z’n kamer eens schoon te maken. las dat je dat het beste met azijn kan doen, is dat zo? En gaan dan alle geurtjes overal uit? Ook uit bijvoorbeeld de houten hooiruif? Of maakt dat niet uit voor het misschien territoriale gedrag van Flip t.o.v het nieuwe konijn?
 10. Ik heb dit ook gehad met m’n konijn in het begin. De dierenarts zei dat ze dat doen uit verveling(het balletje is leuk). De andere mogelijkheid was dat er dan iets niet goed zit met de nieren. Bij mij stopte Flip na een tijdje met overmatig drinken uit de fles
 11. Hooi, paar steeltjes Tijm en een Aardbei met kroontje
 12. Inderdaad! Nee helaas niet er liep helemaal geen personeel
 13. Oh vervelend. Dan heb ik geluk dat Flip sowieso nooit aan kabels of kabelgoten zit. Aan de plinten knagen is meer z’n ding..
 14. Wij waren een weekendje naar Centerparks Eemhof en deden aldaar een rondje over de kinderboerderij. De konijnenkoppels houden de in hokken van Max 1*1 meter, sneu hoor.
 15. https://www.kabeldirect.nl/spiraalband-8-60mm-10m-zwart.html?gclid=Cj0KCQjw0K-HBhDDARIsAFJ6UGikn2hmAQHAperWsTbqrDRbArn7XZeiN1bgz7tpJf5nrtuRB6TlPxUaAk7oEALw_wcB Dit is een ideaal product, niet doorheen te knagen. Op de hoge plinten heb ik kabelgootjes geplakt.
 16. Wietse

  Izzy & Oezzy

  De ballen kan je goed zien, je kan hem op je schoot doen en dan richting z’n anus kijken en dan zie je vanzelf wat roze wat op ballen lijkt. Ook als die ligt kan je z’n staartje omhoog doen en dan zie je ze meteen zitten. Heb zelf geen foto maar het valt wel op, licht roze van kleur +/- 2-3cm breed. Transport box is wel erg klein als tijdelijke huisvesting, bij de Intratuin verkopen ze hokken van 100-120 cm voor 30 euro.
 17. Hennepvezel heb ik in het hok liggen en back2nature in de wc en eromheen. Flip plast en poept eigelijk alleen in de wc en rond de wc waar de back2nature ligt. Als je 2 soorten bodembedekker gebruikt dan ziet het konijn ook waar z’n plas plek is en waar z’n ‘leefplek’ is.
 18. https://www.dropbox.com/t/5IDVZ9KfT2MHbHSw Flip z’n konijnenkamer van +/-10m2, verder staat altijd de deur open dus hij kan lekker door het hele huis heen. Over een tijd gaat Flip op koppelvakantie dus dan gaan we de kamer wat aanpassen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .