Ga naar inhoud

Fluf109

Members
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Fluf109

  1. Ja, toevallig als ik op een bepaalde plek in de kamer sta. Op diezelfde plek leek ze ook m'n vriend te willen knabbelen. Dus misschien staan we daar ook wel in de weg, haha. 

     

    En het happen naar de ram vindt ik lastig omschrijven, het gaat zo snel. Ze lijkt met haar kop richting z'n buikje/ kont te gaan en dan springt hij met vier poten tegelijk de lucht in en hupt weg. Vlak daarna zoeken ze elkaar vaak wel weer rustig op. 

    Ze hebben ongeveer 20m2 als wij van huis zijn en anders 55m2

  2. Hoi,

    Bedankt voor jullie antwoorden. 

    @Eefje, ik had al het een en ander gezocht op internet. Helaas lees je daar ook snel de ergste scenario's en dan ben ik bang dat mij dat ook overkomt. 

    @Miekmoek, klinkt dus alsof ik mij te druk maak. Misschien zijn ze wel té lief geweest in het begin, dat ik nu van alles verbaasd sta te kijken. 

  3. Hoi!

    Ik heb sinds een half jaar een koppeltje gecastreerde ram en gesteriliseerde voedster. Ze worden beiden geschat op 7 jaar. Ze zijn heel rustig en heel lief. Ze zitten binnen, maar hebben bijvoorbeeld nog nooit iets kapot geknaagd/ gekrapt. 

     

    Nu sinds ongeveer drie weken lijkt de voedster wat onaardiger te worden.  Als de ram aan het drinken is, lijkt de voedster naar hem te happen, waardoor hij opspringt. Laatst werd er aan mijn broekspijp getrokken en werd mijn vriend bijna in z'n enkel gebeten. 

     

    Ik heb al verschillende topics over lentekriebels gelezen, heeft dat hier mee te maken? 

    Wat zou ik kunnen doen om het te verminderen? Ze hebben van alles tot hun beschikking: zandbak, meerdere 'chillplekjes', speelgoed en ruimte. 

     

    Het is mijn nachtmerrie om straks met twee vechtende konijnen (of erger) te zitten:(

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .