Ga naar inhoud

Amethista

Members
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

6 Neutraal

Over Amethista

 • Titel
  Groentje

Contact Methodes

 • Website URL
  https://www.vixenswedding.com

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Antwerpen
 • Namen van de konijnen:
  Ragnar
 • Huisdieren
  Konijn

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Dank je voor de reactie. En absoluut mee eens dat het heel raar (wat een eufemisme!) is dat er niemand beschikbaar is. Wat betreft het voeren: dat heb ik al geprobeerd, en inmiddels zijn er een beetje hooi en wat meer kruiden ingegaan. Zolang zijn darmen maar een beetje blijven bewegen, ben ik tevreden. Drinken doet hij inmiddels wel goed; we hebben hier wat munt in gelegd in de hoop dat dit wat aanmaant meer te eten.
 2. Die hebben we allemaal gebeld, maar geven nul op hun rekest. Het is hier een nationale feestdag, mogelijk dat dat het is. We zijn ook onderling al doorverbonden, en zelfs met het aangeven dat het om spoed gaat, kunnen ze niets voor ons betekenen. Mij lijkt ook dat er ergens een dierenarts in de omgeving geopend dient te zijn voor spoed, maar vooralsnog hebben we die niet gevonden, ook niet via de overkoepelende organisatie (https://www.wachtdienst-dierenarts.be/).
 3. Ons konijn, Ragnar, eet sinds vanmiddag niet meer. Ons vorige konijn is overleden aan GI Stasis, en uiteraard is dat hetgeen waar we meteen bang voor zijn, vooral ook omdat hij niet zoals normaal op zijn zij ligt, maar continu op zijn buik (wel languit, geen "loaf"). We hebben een flink aantal dierenartsen van wacht gebeld in onze woonplaats en daarbuiten, maar zij geven aan dat er niemand voor spoed beschikbaar is momenteel, en we morgen naar onze eigen (konijngespecialiseerde) dierenarts moeten gaan. Dat gaan we uiteraard doen. Ragnar gedraagt zich niet lusteloos, dr
 4. Dankjulliewel voor zo'n hartelijk welkom! Wel grappig dat ik veel van jullie meteen herken, voelt wel een beetje stalkerig, haha!
 5. Weest gerust: ik zoek een goede konijnvriendelijke dierenwinkel om voer en speeltjes te kopen, geen ander maatje! Komt inderdaad enigszins onduidelijk over, maar die twee zijn absoluut los van elkaar bedoeld, haha! Toevallig van de week bij een Maxizoo geweest en een zakje gedroogd fruit gehaald, maar daar bleek prei in te zitten. Meteen maar eventjes gemaild, uiteraard, maar dus nu wel op zoek naar een dierenwinkel die ietsjes meer kennis van konijnen heeft (en het liefst ook geen konijnen verkoopt).
 6. Hoi allemaal! Ik ben al lange tijd een lurker op deze site, en ik heb er zeker veel informatie vandaan gehaald. Sinds mijn geboorte ben ik opgegroeid met konijnen, en sinds iets meer dan een weekje hebben mijn vriend en ik zelf ons eerste konijn, dat toevallig op ons pad kwam. Hij heet Ragnar, tien weken oud, een teddy widder (ook al is het geen echt ras uiteraard), en hij is ontzettend speels! Ook wordt hij graag geaaid, waarna hij ons graag schoonmaakt (of dit een subtiele hint van zijn kant is, laat ik in het midden). Hij is een binnenkonijn, en kan de hele dag vrij rondlopen in ons apparte
 7. Diernkliniek VvD in Berchem heeft een spoeddienst. Vandaag nog geweest voor mijn Ragnar, en die hebben een konijnenkundige arts (Kwik). Mocht jouw DA geen spoeddienst hebben, dan kunnen zij wellicht nog helpen. Ik plaats de link naar hun site hieronder. Heel veel sterkte! https://dierenkliniekvvd.be/
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .