Ga naar inhoud

Etje

Members
 • Items

  220
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Etje

 1. bij mijn konijn heb ik gisteravond een reismand gevuld met hooi gegeven, om te kijken wat ze er mee deed. toen ik vanochtend ging kijken had ze een holletje gemaakt en lag er lekker te chillen, en ze is er heel de ochtend ook nog mee bezig geweest, een succes dus! als aanvulling zou je er ook nog kruiden in kunnen verstoppen of zo iets. + het konijn went aan de vervoerskooi, wat ook nog ideaal kan zijn. ps. ze is gek op hooi, dus daarom vind ze het misschien zo leuk, weet niet of andere konijnen het ook leuk vinden
 2. Zag dat er 2 cat cubes gratis af te halen zijn op marktplaats, helaas alleen afhalen, in Arnhem
 3. Ze plassen over de keutels, keurig in 1 hoek nu. Het nachthok blijft keurig schoon gelukkig
 4. Hallo, ik had voor mijn konijnen altijd een poep bak staan, (onderkant kattenbak) voor 2 kleine konijnen, nu zorgde er 1tje telkens dat ze op de rand plaste en het een vieze boel werd. Nu heb ik de bak weggehaald en poepen ze op 1 plek op de tegels. Die keutels veeg ik elke dag op en Eens in de zoveel tijd maak ik het schoon met natuurazijn, dit werkt super, maar ze hebben bij hun poepplek nu geen bodembedekking (wel in het nachthok hoor) is dat erg?
 5. Dat zal ik regelen, kan ik zelf nog andere voorbereidingen doen?
 6. Ik en heel ons gezin moeten dinsdag allemaal een lange dag weg, konijnen zitten buiten. Wat kan ik het beste doen?
 7. Behalve dat het niet goed voor de voetjes van de konijnen is, lijkt het me ook heel lastig schoonmaken, er word altijd naast gepoept zo nu en dan. Hoe krijg je dat uit het grind?
 8. Ik zie zo nu een dan ook een video van ze, en wat ik vooral heel irritant vind, is dat ze genoeg advies krijgen, en heel veel advies er over vragen. Maar er helemaal NIKS mee doen.
 9. Action, mocht je van knuffels houden. Was er in meerdere kleuren,5euro
 10. Hallo, wij hebben in de tuin een maggiplant staan mogen konijnen daar de blaadjes van eten?
 11. 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿
 12. Ik wou wat boeken halen voor de konijnen. Maar welke zijn leuk en staat goede informatie in.
 13. Een konijn kan hoog springen, zo al 1 meter, volgens mij kijken ze niet eerst waar ze belanden En als ze op het huisje springen kunnen ze er zo overeen. Ook kunnen alle roofdieren ze zo pakken, dus ik zou proberen het overdekt te maken. Voor katten zijn ze er zoizo overdekte kattenrennen voor op het balkon Misschien kan je die wel gebruiken?
 14. ik ga bij ze zitten, gerust 1 uur op 1 dag, meestal ga ik wat doen voor school in die tussentijd, maar dan kan nijn lekker rennen in zn buitenren en heb ik ook wat uurtjes buiten. mijn telefoon heb ik dan altijd bij me, waardoor ik van dichtbij mooie foto's kan maken.
 15. vangen, moet binnenkort wat schuren, geen zin om het met de hand te doen wilgentakken
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .