Spring naar bijdragen

Angela1990

Members
 • Aantal bijdragen

  5
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Angela1990

 • Rang
  Groentje

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Snuf en Pluizenbol+
 • Huisdieren
  Hond poes en konijnen

Recente profielbezoeken

33 profielweergaven
 1. Dank je wel. Ik ben er heel veel mee bezig vooral omdat snuf nu ook lekker veel honger heb en ik ervoor zorg dat ze nu genoeg gevoerd word. De 4 oudste zijn nu 8 weken en mogen wat mij betreft lekker na een nieuwe plek. Eentje ervan heeft een aangeboren oog afwijking zei de da. Die heeft te lang dicht gezeten. Wat ik al eerder zei ik was een leek wat baby konijntjes betreft. Dat oogje word nu verzorgd en gezalfd door mij .. Maar er zit al een wit waasje op dus ik vrees dat er niet veel meer te redden valt. Als ik hem/haar verzorgd heb en zet m terug dan komt zn maatje gelijk helemaal "schoon" likken... Ja wat doe je eraan? Ik ga de geslachts bepalingen morgen bij het eerste nest laten doen.. Hopelijk kan ik iemand blij mee maken met onze kroost.
 2. Dank je wel voor je reactie! Ik heb ze zeker op de hoogte gesteld. Maar hun zijn ook net zo verbaast. Het zou notabene door een dierenarts zijn na gekeken! Oke niet door de castratie dus.. Ze heeft beide 6 jongen op de wereld gezed. Waarvan 2 het van het eerste nestje niet hebben overleeft. De andere 6 leven. Tot nu toe. Allemaal nog. Ik wil ze niet houden. Dat is een ding wat ik zeker weet. Heb zoveel stress gehad afgelopen week met pluizenbol. En Ik wil snuf weer laten rondhoppen zonder dat ik bang hoef te zijn dat de kleintjes via het trapje na beneden vallen.
 3. Angela1990

  2 nestjes achter elkaar

  Hallo allemaal! Ik zal me even voorstellen. Mij naam is Angela en ik ben/was trotse bezitter van snuf grijs en pluizenbol wit. Ik zal het verhaal even samenvatten: 2 broertjes!. Leuk. Gaat dat wel goed samen? Verder deden ze het prima. We hebben ze gekregen toen ze een maand of 4 waren.. Zomer 2019. November 26. Ik zie een hoopje grijze (wol) vachtkleur van snuf..en wat krieoelende wormpjes erin . WTF is dit ? Nog nooit meegemaakt ik was van slag.. Dit zijn broertjes ??! Ik natuurlijk de DA gebeld. En ram moest weg gehaald worden.. Zo gezegd zo gedaan. Heel veel info online gevonden hoe nu verder met die kleintjes etc. Besloten om de ram te laten castereren. Want ze waren een leuk koppeltje samen. Dec 27. Weer een nestje !.... Dit meen je niet. Wat nu... "Grote nestje" appart zetten. Die konden al zelfstandig eten en drinken.. Want anders hebben de nieuwe jonkies geen kans van overleven... Ik vind dit nog steeds erg sneu voor snuf 2 nestjes achter elkaar... Wat er gebeurt. Na 5a 6 weken (na de castratie )keutelt mij ram niet meer WHY? Ik na de D A. Dwangvoer en darmprikkels.. Nou hop daar gaan we dan.. Een week bezig geweest om me rammetje er bovenop te helpe.. Tevergeefs.. Hij is afgelopen zaterdag overleden... KAN het zo zijn dat het nog van de castratie is? Of is dit gewoon pech? En zijn de jongen wel gezond? Als ze door broer -zus verhouding zijn verwekt? Ik wou ze echt samen weer koppelen alleen nu heeft hij ons verlaten.. Zou snuf nu vrolijk worden als ik een van haar jongen houd? Hoor graag jullie reacties..! Alvast bedankt !
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .