Spring naar bijdragen

Pebbles&bambam

Members
 • Aantal bijdragen

  79
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

Pebbles&bambam last won the day on 17 Mei

Pebbles&bambam had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

37 Uitstekend

Over Pebbles&bambam

 • Rang
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zeeland
 • Namen van de konijnen:
  Bamm Bamm, Pebbles
 • Huisdieren
  Konijnen, hond en kat

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ik was zo trots op het nieuwe tuinhuisje en dit is wat ze ermee doen... Alles kapot maken en stoppen met zindelijk zijn 😀 Klaag klaag klaag 😩
 2. Ohh haha, mijn idee was het voor mijzelf toch ook niet πŸ˜‚ vannacht dacht mevrouw: stomme toiletjes, ik poep en plas gewoon lekker weer overal!
 3. Toen mijn konijnen van binnen naar buiten zijn verhuisd was mijn voedster plots ook niet meer zindelijk. Nu heb ik 4 toiletjes neergezet, in elk een ander soort bodembedekking en verschillende groottes en eindelijk begint ze het nu op 1 vast toilet te doen. De keuteltjes vond ik niet heel erg om steeds op te ruimen, maar de plasjes vond ik echt niet fijn dus ben ik ook gaan uittesten. Misschien is dat voor jou ook een idee? Het geeft toch een gedoe om steeds alles maar op te ruimen natuurlijk 😯
 4. Nog nooit eerder op dit topic gereageerd, maar omdat ik sinds kort koolhydraatarm eet en zulke leuke gerechten tegenkom wil ik deze wel even delen πŸ˜‡ Vanavond eten we courgette lasagne met vega gehakt πŸ₯° Het kost even wat tijd om het te maken, maar ben zo benieuwd!
 5. Pebbles gooide ook altijd haar drinkbak om. Toen heb ik een bakje gekocht die je vast kan maken aan de ren/tralies, ideaal! Misschien is dit een idee?
 6. Dat je vlakbij het strand woont is geen reden om je konijn mee te nemen. Ik moet 1 straat over steken en dan ben ik ook op het strand maar het is echt nog nooit in mij opgenomen om m'n konijnen mee te nemen πŸ€” Doe alsjeblieft wat met de adviezen! Ze zijn niet bedoeld om jou tegen te werken of te pesten maar juist om aan het welzijn van je konijn te denken.
 7. Slimme Sien 😊! Gelukkig zijn er meer konijnen dus. Jammer van Bam Bam z'n mooie witte pootjes πŸ˜πŸ™ˆ maar als het geen kwaad kan is het goed!
 8. Waarschijnlijk wil je je konijn meenemen naar het strand op een dag dat het voor jou lekker is. Dit is voor een konijn al gauw veel te warm! Houd alsjeblieft je konijntje gewoon lekker thuis, en geef hem geen onnodig stress omdat jij denkt dat je konijn het leuk gaat vinden. Je eigen plezier is minder belangrijk dan de gezondheid van je konijn op dat moment!
 9. Omdat mijn konijnen altijd binnen hebben geleefd had ik verwacht dat ze de regen niet leuk zouden vinden. Tot mijn grote verbazing blijven jut en jul gewoon in de ren zitten en laten ze zichzelf helemaal nat regenen. De ren is wel overdekt maar met die harde wind erbij maakt dat niet veel uit. Al hun eten, drinken, hooi en toilet materialen staan droog binnen maar ze snappen het nog steeds niet. Zijn er meer konijnen die dit doen?
 10. Onze vakantie die gepland stond in september, is door de vliegmaatschappij al geannuleerd terwijl we zelf heel graag wilde gaan. We kunnen met de voucher alsnog wel boeken maar de prijzen zijn veel hoger 😒
 11. Pebbles&bambam

  Koppeling

  Oh wat toevallig, daar komt Pebbles vandaan πŸ₯° Er zaten daar toen al heel lieve konijntjes, dus hopelijk voor Rocky nu nog steeds!
 12. Pebbles&bambam

  Koppeling

  Wat leuk voor Rocky, hopelijk vind hij snel een leuk vriendinnetje! Mijn ram en voedster waren allebei 5 maanden oud toen ze gekoppeld werden Toen ze in de pubertijd kwamen heeft vooral de voedster moeilijk gedaan dus zij is daarvoor gecastreerd, maar daarna nooit meer problemen gehad. Ze zijn nu net een jaar. Het kan altijd nog fout gaan natuurlijk maar als het klinkt zou ik het zeker een kans geven.
 13. Ben ook heel blij dat ik ben gegaan! Tranen in m'n ogen toen ik hem weer vrolijk zag knagen aan een peterselie plantje. Hopelijk komt het met jouw konijntje ook goed! Beterschap πŸ€•
 14. Pebbles&bambam

  Beaphar Care + over

  Kan ik iemand blij maken met deze brokken van Beaphar Care + voor volwassen konijn? Ik hoef er niets voor, alleen de verzendkosten zijn genoeg ☺️. Er is hier geen opvang in de buurt of dierenasiel waar ik dit naartoe kan brengen dus hopelijk kan ik iemand er hier blij mee maken. Mijn konijnen zijn overgestapt op een andere brok.
 15. Gelukkig geen gasbuik waar ik zo bang voor was! Maar de reden dat hij te weinig eet is nog onduidelijk. Wel is hij 500 gram afgevallen (hij moest op dieet, dus dat is het enige goede aan deze situatie) maar dat mag niet te snel meer gaan nu. Na een lekkere buikmassage, cisaral drops en een nieuw flesje metacam weer naar huis gegaan. Hem nog nooit zo ontspannen bij de dierenarts gezien πŸ˜‹ Fingers crossed dat het gaat werken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .