Ga naar inhoud

Pebbles&bambam

Members
 • Aantal items

  113
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Pebbles&bambam won de laatste dag op 17 mei 2020

Pebbles&bambam had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

72 Goed

Over Pebbles&bambam

 • Titel
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zeeland
 • Namen van de konijnen:
  Bamm Bamm, Pebbles
 • Huisdieren
  Konijnen, hond en kat

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Bam Bam is ook al bijna door z'n wintervacht heen, Pebbles is op de helft. Op zulke dagen als de afgelopen 2 doe ik ze toch maar "opsluiten" in het tuinhuisje. Na vandaag waren ze er wel klaar mee om binnen te zitten, maar wil ze toch tegen het gekke weer beschermen. Zelf weet je ook niet of je nu je regenjas/winterjas/zomerjas aan moet doen 😅
 2. Afgelopen weekend zijn de konijnen uit de donkere, koude garage terug gegaan naar hun tuinhuisje 🥰 In de laatste weken had ik ze nog nooit zo "down" en verveeld gezien, en herkende ik mijn konijnen niet meer. Tijd om weer naar huis te gaan 🏠! Binnen 5 minuten terug in het tuinhuisje werden de gekste sprongen en bunnyflops weer gemaakt en rende ze allebei als een lammetje rond 🤭😍 De garage is donker, koud en het tocht er, maar er was stroom en dat hadden we nodig voor het kacheltje toen Bam Bam ziek was. Nu zitten ze weer lekker warm in hun tuinhuisje e
 3. Eindelijk is meneer helemaal opgeknapt! Het heeft nog best lang geduurd en ik twijfelde op sommige momenten echt of het wel goed zou komen. Maar gelukkig is hij weer helemaal happy 🥰
 4. Vanmorgen heb ik hem dwangvoer gegeven en vanmiddag zat hij lekker stro te eten. Hij oogde ook een stuk opgewekter, dus ik denk dat het de goede kant op gaat! Fingers crossed!
 5. Toen ik de deur van het tuinhuisje open deed zat er geen beweging meer in. Ik gaf hem een zetje en hij zette een klein stapje vooruit, verder niets. Al voelde hij wel warm aan en zat hij niet te trillen. Alle medicatie en dwangvoer gegeven en even binnen gehouden. Ondertussen heb ik de ren naar de garage verhuisd, lekker de kacheltjes aan gezet en Bam Bam en Pebbles daar naartoe verhuisd. Hij bleef eerst nog tegen het kacheltje aan zitten maar ging uiteindelijk zelf rondhuppelen en wat drinken. Ze blijven dus helaas de hele winter in de garage, maar ik wil Pebbles en Bam Bam
 6. Zijn temperatuur was gelukkig al iets omhoog en z'n slijmvliezen kregen wat meer kleur. Hij heeft een pijnstiller via een spuitje toegediend gekregen, wat hopelijk sneller opgenomen word. Hij zit weer warm bij het kacheltje, de rest is nu aan hem. Zal een lange slapeloze nacht worden 😴
 7. Helaas zitten we toch weer terug naar de dierenarts. Hij deed het vanmiddag zo goed maar vanvond begint hij weer te bibberen en voelt hij koud aan.
 8. Heel erg bedankt voor dit bericht, dit geeft hoop! Hij eet ook al een klein beetje andijvie 🥳 Alleen is hij nog heel rustig en blijft maar liggen. Het handdoekje mag niet meer op hem liggen, dat vind hij niet meer prettig.
 9. Inmiddels heeft hij wat sprietjes hooi op en maakte hij de mooiste bunnyflop 🥰 Dat zijn al goede signalen gelukkig. Om kwart over 4 moet ik proberen hem z'n eigen eten te geven. Eet hij dat niet moet ik om half 5 terugbellen naar de dierenarts en dan willen ze hem weer nakijken. Noodplan is al gemaakt, mochten ze langer binnen moeten zijn 😔 Dan halen we de ren los en zetten we deze in de garage met de kachel en gaan ze daar overwinteren. Al hoop ik uiteraard dat meneer opknapt en weer naar buiten kan.
 10. Ze hebben hem nagekeken, en we hebben alles doorgenomen of er iets veranderd was of iets zou zijn gebeurd maar konden echt niets vinden. Hij had ook geen gas in z'n buikje, of iets op z'n tanden te zien. Heel vreemd!
 11. Ik heb er uiteindelijk voor gekozen om de konijnen naar binnen te halen. Het kacheltje kreeg het tuinhuisje goed warm maar als ik de deur dan open deed om te kijken was alle warmte weer weg. Ze zitten nu in een hondenbench op een klein donker kamertje, rustig tegen elkaar aan. Ik hoop dat hij snel opknapt!
 12. Bam Bam was 2 graden onderkoeld, hij moest accuut verwarmd worden en beginnen met pijnstilling en doorgaan met de Cicaral Drops. Ook heeft hij dwangvoer gehad want hij heeft alle energie nu nodig om warm te worden. Hij en Pebbles zitten nu in het tuinhuisje opgesloten wat we proberen te verwarmen. Hij ligt lekker in het stro rustig te knabbelen en Pebbles is hem aan het wassen. Straks toch even terug bellen naar de dierenarts die spoed dienst had want het was wel degelijk spoed.
 13. Nee helaas gaat het nog niet beter, hij zit nu een kwartiertje in het reismandje binnen en hij beweegt nog steeds niet. Normaal is Pebbles degene die het langst op haar hoede blijft als er iets is gebeurd, maar aan haar is niets te merken.
 14. Toen ik vanmorgen met de hond ging wandelen liepen Bam Bam en Pebbles nog vrolijk rond. Toen ik vervolgens na de wandeling hun eten kwam brengen zat Bam Bam in een hoekje te trillen en kwam niet aanlopen. Ik kon hem ook zonder tegenstribbelen oppakken... Alarmbellen gingen af! De dierenarts spoed lijn gebeld, een chagrijnige vrouw nam op om vervolgens mee te delen dat het geen spoed is?! Om 9 uur gelijk naar m'n eigen dierenarts gebeld, en daar komt om 10 uur de konijn kundige dierenarts vanuit een andere praktijk naartoe om te onderzoeken. Heb voor de zekerheid a
 15. Haha de foto's hangen wat hoger, net niet te zien op deze foto. Maar ze hangen zeker nog 😄!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .