Spring naar bijdragen

Floppyears

Members
 • Aantal bijdragen

  611
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  3

Floppyears last won the day on 19 Mei

Floppyears had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

192 Uitstekend

Over Floppyears

 • Rang
  Burchtenbouwer

Profiel informatie

 • Namen van de konijnen:
  Jazz en Pixie

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Het plantaardige ijs was in de reclame bij de ah. Ze hadden ook de vegan versie van Netflix and chilled dus ik ben benieuwd hoe die smaakt.
 2. Arme Vlekje. En wat een stress voor jou. Hopelijk komen ze erachter wat er mis is
 3. Het ligt er een beetje aan waar in Rotterdam, ik heb namelijk geen auto.
 4. Curry met rijst. Lekker pittig
 5. Dat heb ik op Facebook ook wel eens gehad. Volgens mij zit er een sensor in, als dat ding merkt dat je het echt leuk vindt dan zorgt hij dat je er niet meer bij kan. 🤣 Het gedoe met mijn huis is enorm stressvol. Ik slaap slecht en kan me slecht concentreren. Ik heb het afgelopen week aan mijn baas uitgelegd en hij heeft gelukkig veel begrip voor mij situatie. Vorige week ook een zienswijze naar de gemeenteraad gestuurd. Maar ik kwam erachter dat ze 6 maanden hebben om daarop te reageren. 😫 Zo lang in onzekerheid zitten wil ik echt niet. Ik hoop toch echt dat ze er niet zo lang over gaan doen.
 6. Leuk! Hopelijk mag je ook een keer langs komen om kennis te maken. Puppy’s zijn zo geweldig leuk.
 7. Ik denk dat je gewoon een berichtje kan sturen. Is juist leuk toch?
 8. Ik heb het even opgezocht. Prijzen zijn van vorig jaar. Ram €104,- en voedster €178,- beiden inclusief pijnstilling en nacontrole.
 9. Ik heb ook een hint 😁
 10. Dank je. Ga ik inderdaad doen. Ze zijn nog aan het onderhandelen met de woningbouwvereniging ook, dus hopelijk willen ze er rekening mee houden. Maar ze hadden met deze situatie helemaal geen rekening gehouden dus het wordt voorlopig erg onzeker.
 11. Het probleem is dat ik een terugkoopregeling heb, alle winst die ik met de verkoop kan maken moet ik delen met de woningbouwvereniging die oorspronkelijk eigenaar was. Nu alle prijzen inmiddels 3 keer over de kop zijn gegaan in deze regio komt dat uit op minstens €50.000,- die ik zo aan de woningbouwvereniging kan overhandigen. Dat maakt het heel erg lastig om zelf weer een nieuwe woning te kunnen kopen.
 12. Pff lekker is dat zo’n leidinggevende @Pablo&Lola Ik heb zelf enorme mazzel met de mijne. Anderhalve week geleden kreeg ik plots een brief dat de gemeente mijn wijk wil gaan aanpakken. Voor mij houd dat dus in dat ze me willen onteigenen. Gruwelijk stressvol vooral omdat het voor mij nog maar de vraag is of ik een nieuwe koopwoning kan krijgen, vanwege een constructie in het koopcontract. Gisteren bewoners samenkomst. Ik heb in elk geval de belofte dat ze mijn situatie meenemen naar de gemeenteraad, maar ik vrees eerlijk gezegd het ergste.
 13. @EveeHier staat de politie ondertussen een paar keer per week in de straat. Ik vrees dat ze hier inderdaad flink overwerkt zijn.
 14. Ik ben een hele brave Rotterdammer 😅 maar als je de coronamaatregelen als voorbeeld neemt ben ik inderdaad bang dat het niet nageleefd zal worden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .