Ga naar inhoud

Floppyears

Members
 • Aantal items

  782
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

Floppyears won de laatste dag op 4 november 2020

Floppyears had de meest gelikete inhoud!

Profiel informatie

 • Namen van de konijnen:
  Jazz en Pixie

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Floppyears's Achievements

Burchtenbouwer

Burchtenbouwer (4/6)

323

Community reputatie

 1. Het wil bij mij echt niet lukken. Vandaag wel een hoop fruit bij de groenteman gehaald, maar nu wil ik vooral de pindakaaspot leegeten
 2. Oh nee @Marjoleink kan dat nog gerepareerd worden?
 3. Fijn dat je hulp krijgt. Tussentijdse feedback is echt heel belangrijk vind ik hoor.
 4. Ik kom ook meedoen. Ik ben de afgelopen tijd zoveel aangekomen dat ik niks meer pas. Ik moet nog een beetje een strategie bedenken die ik vol kan houden. Minder vaak eten bestellen en geen zooi in huis halen is een goede eerste stap denk ik. En wandelen, want van bewegen voel ik me altijd beter. Succes iedereen die vandaag al begint!
 5. Succes vandaag @JacinthaBrehler hopelijk valt het mee
 6. Dat is wel een prestatie, wat een springvermogen. Kan er geen overkapping op ofzo?
 7. Ik heb er geen ervaring mee. Misschien kun je de dierenarts bellen en vragen wat je het beste kunt doen? mijn stel heeft het wel eens voor elkaar gekregen een stukje vinyl op te eten. Daar hadden ze gelukkig verder geen last van, dus ik hoop dat het bij jou ook zo zal zijn.
 8. Hopelijk is het weer snel rustig met je koppeltje @mammafelina Gisteren was een vriendin bij mij op bezoek. Jazz besloot dat ze eng was en bleef stampen. Hij werd alleen rustig als hij me kon zien, dus ik heb een tijd op de vensterbank gehangen 😅 Ik vond het eigenlijk wel schattig dat hij zo op me reageert. Gelukkig ging hij daarna rustig slapen in z’n catcube.
 9. Floppyears

  Oud en nieuw

  Hier is het ook niet rustig gebleven, maar er waren minder knallen dan de voorgaande jaren. Wel groepsvorming op het kruispunt waar een enorme brandstapel was gemaakt. Politie en brandweer kwamen twee keer, want ze staken na de eerste keer blussen weer een nieuwe aan. Maar de blusactie was interessanter dan de tv. Konijntjes zijn een paar keer geschrokken maar waren ook weer snel kalm.
 10. Floppyears

  Beste wensen!

  Beste wensen allemaal
 11. Floppyears

  Oud en nieuw

  Ik heb vanmiddag nog even een grote knaagrol gehaald en zit nu te genieten van blije sloopkonijntjes. Af en toe een knal maar heel veel minder dan normaal. Goede voornemens heb ik niet, maar ik schrijf vaak in de avond een lijstje hoogte en dieptepunten op. En morgen komt mijn beste vriendin op bezoek, dus mijn jaar begint goed.
 12. Ik heb vrij van uni, dus ik kom eindelijk aan Netflix toe. Ik heb Locke and key gezien en Warrior Nun en nu ben ik bezig met Cursed.
 13. Floppyears

  Oud en nieuw

  Voor mij is de weerstand niet eens inhoudelijk, al ben ik echt geen vuurwerkfan. Ik heb een aantal kennissen die met de jaarwisseling enorm zeuren over dat alles dit jaar goed zal zijn en ze vinden mij een pessimist omdat ik het erg onwaarschijnlijk vind dat ik een heel jaar lang alleen maar blij zal zijn. Ik moet er niet aan denken. Doe mij maar gewoon een normaal jaar met ups en downs. Als ik zweverige onzin wil neem ik wel een paddo.
 14. Ik wil ook graag meer uren in de dag. Mijn hobby’s zijn piano spelen, fantasyboeken lezen en amigurumi haken
 15. Floppyears

  Corona virus

  De lockdown zelf niet echt. Ik zou graag naar de dierentuin willen of met een vriendin ergens lunchen, maar echt missen is het niet. Ik heb wel last van het druilerige weer. Ik kan me er echt niet toe zetten een stukje te gaan wandelen, dus ik hoop dat snel het zonnetje weer schijnt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .