Spring naar bijdragen

Floppyears

Members
 • Aantal bijdragen

  114
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

29 Uitstekend

Over Floppyears

 • Rang
  Lamprei

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Is het gezien de leeftijd dan niet verstandig om naar de dierenarts te gaan? Of kan een voedster van 4 maanden zonder problemen kleintjes krijgen?
 2. Rijden kan een manier zijn van konijnen om te zeggen ‘ik ben de baas’. Omdat ze nog heel jong zijn kan het zo zijn dat ze uiteindelijk qua karakter toch niet zo goed bij elkaar passen, maar dan gaan ze echt vechten. Rijden is op zich geen enkel probleem, maar als ze echt gaan vechten kun je ze beter uit elkaar halen.
 3. https://www.rijnmond.nl/nieuws/189646/Levend-konijn-in-vuilniszak-bij-afval-gedumpt-in-Rotterdam Deze las ik net. Welke idioot stopt een konijn in een dichtgeknoopte vuilniszak? 😡
 4. Klitten trekken aan de vacht en doen daarom pijn. Ik zou inderdaad met een speciale schaar proberen of even bellen met een trimsalon misschien?
 5. Floppyears

  Secret Santa!

  Fijn dank je wel
 6. Floppyears

  Secret Santa!

  Sorry, ik had het verkeerd begrepen. Ik dacht dat je op het forum een hint moest geven en toen ik doorhad dat het in het pakje moest (toen ik mijn pakje kreeg) was het al weg. De hint was de confetti en mijn opmerking hier in dit topic over de poging er iets feestelijks van te maken. Ik zal volgend jaar duidelijker zijn. 😳
 7. Floppyears

  Klaagtopic 2019

  Je mag ook gewoon bellen om te overleggen. Dan zit je er een beetje tussenin.
 8. Floppyears

  Klaagtopic 2019

  Dan kun je denk ik het beste de spoedtandarts bellen voor je straks met een kaakontsteking zit.
 9. Floppyears

  Klaagtopic 2019

  Dat is echt pijnlijk! Veel sterkte. Ik weet niet of je tandarts het heeft geadviseerd, maar als je waterstofperoxide (te koop bij de drogist) op een watje in je mond doet helpt dat tegen de ontsteking.
 10. Floppyears

  Secret Santa!

  Die van mij is ook een zootje hoor. Maar ik heb wel geprobeerd er nog iets feestelijks van te maken 😂 Voor volgend jaar maar eens een inpakcursus volgen
 11. Floppyears

  Secret Santa!

  Vandaag ontvangen en echt zo blij mee. Zo mooi ingepakt en precies spulletjes die ik graag wilde. Die pennen gaan me geluk brengen tijdens college. 😁 Jazz en Pixie hebben de tunnel al in gebruik genomen, dus die zijn ook heel blij. Volgens mij is Renske mijn Secret Santa. Super bedankt!
 12. Lief 🥰 Je meisje wordt wel groot of lijkt ze nu al even groot als hem? Fijn dat hij nu toch lekker een vriendinnetje heeft.
 13. Wat lief dat je zo voor hem zorgt. Ik had niet alles gelezen nog.
 14. Dat zou ik bij Pixie niet moeten proberen, die eet gewoon alles op
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .