Spring naar bijdragen

Floppyears

Members
 • Aantal bijdragen

  203
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

47 Uitstekend

Over Floppyears

 • Rang
  Lamprei

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Dan zijn ze in elk geval schoon
 2. Gisteren naar de dierenarts voor de enting. Pixie blijkt wat lastig te prikken te zijn, ze heeft een stugge huid. Ik wist niet eens dat het kon. Maar zij moest dus een extra injectie, arm moppie. En de entstof op haar vacht werd vervolgens door Jazz weggepoetst, dus ik was even bang dat hij zo veel te veel binnenkreeg. Maar ze zijn allebei lekker levendig en eten ook goed. Ik ben wel blij dat ze lekker samen in het vervoersmandje konden, ik kon echt zien dat ze elkaar tot steun waren.
 3. Leuk een ijsvogel. Ik heb ze maar een paar keer in het echt gezien. Ze zijn zo snel. Ik ga gewoon weer lekker klagen. Een paar mede studenten deed nogal *** vandaag. Eigenlijk vind ik dat ik oud genoeg ben om me daar niks van aan te trekken maar 😥 bah.
 4. Gefeliciteerd Evee en veel plezier vandaag! Ik heb vannacht nauwelijks geslapen en toen ik eindelijk in slaap viel had ik een raar soort nachtmerrie. Dus vanmorgen baas gemaild dat ik vrij neem en een paar uurtjes terug gaan slapen.
 5. Vanavond stamppot andijvie. Konijntjes ook gelukkig want ik krijg zo’n krop andijvie nooit alleen op.
 6. Ik geef ook twee keer per dag hooi. Ik ben altijd bang dat ze honger krijgen als ik er niet ben dus ik moet vaak nog best wat weggooien.
 7. Ik heb donderdag een afspraak staan.
 8. Floppyears

  Storm Ciara

  Wat erg! Laat maar weten als ik wat kan doen.
 9. Sterkte, hoop dat je snel weer zonder pijn kunt lopen
 10. Dat doen ze hier ook regelmatig. Ik geef ze vers water zodra ik zie dat ze nodig hebben of er iets in drijft. Soms 1 keer per dag, soms vaker. Is makkelijk want ik kan vanaf de bank de drinkbak goed zien.
 11. Nasi met groente en kikkererwten. Ik heb deze week een maaltijdbox van ekoplaza om uit te proberen, ik ben benieuwd
 12. De Jamin heeft vegan schepsnoep, dus ik eet nu kippetjes. Dropkip 😁
 13. Volgens mij is het niet echt te voorkomen. Je kan proberen alternatief knaagmateriaal aan te bieden maar dat is geen garantie dat hij van het vloerkleed afblijft.
 14. Het ligt er een beetje aan hoe hij tegen haar doet als ze samen zijn. Mijn rammetje liet haar de eerste dagen helemaal links liggen. Niet echt aardig maar voor haar in elk geval niet vervelend. Als hij de hele tijd op haar gaat rijden of opjaagt is het beter om ze even apart te houden. Maar anders zou ik ze lekker samen laten in de ruimte die ze bekend is. Vaak is het spannendste of ze weer gaat eten na de narcose. Als een konijntje 24 uur niet eet vallen de darmen stil en dat is natuurlijk heel slecht voor ze. Ik heb zelf alleen de eerste dag na de operatie moeten dwangvoeren en tegen de avond at ze alweer zelf.
 15. Floppyears

  Warme truiendag

  Maar van je date krijg je het misschien sowieso al warm 😉
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .