Spring naar bijdragen

Floppyears

Members
 • Aantal bijdragen

  36
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

6 Neutraal

Over Floppyears

 • Rang
  Lamprei

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ik dacht even wat leuke foto's maken van mijn stel, zat Jazz opeens met z’n neus in de lens. Het is niet echt scherp maar ik vond hem wel grappig.
 2. Floppyears

  Secret Santa!

  Ik moet nog even nadenken over wat ik leuk vind 😅
 3. Dank je wel. Ze lopen bij mij altijd binnen want dat vind ik gezellig. Ik heb je gelijk werk gegeven want ik heb net een bestelling gedaan 😁 Kruiden en groente krijgen ze standaard en vooral zij is heel erg voergericht dus ik hoop dat het helpt dat ze dan snel weer eet. Handdoeken liggen ook altijd in de ren, want zij speelt graag voor spook. Ik zal ze in elk geval even in de was doen voor ze naar de dierenarts gaat. Ik vind het zelf wel heel eng omdat het toch wel een flinke operatie is. Maar het is wel fijn om te lezen dat het vaak gewoon goed gaat. Groetjes, maaike
 4. Floppyears

  Voorbereiding operatie

  Hoi allemaal, Ik heb een afspraak met de dierenarts gemaakt om Pixie te laten helpen. Omdat het voor een voedster ingrijpender is heb ik de hele week vrij genomen, dus dat is wel fijn. Ik heb alleen nog wat vragen. Ik heb begrepen dat konijnen door de narcose moeite hebben om hun lichaamstemperatuur op peil te houden. Is het voor haar fijn als ik een heatpack bestel? Is het ook handig om alvast spullen te bestellen zodat ik als het nodig is direct kan dwangvoeren? Alvast bedankt voor de tips. Groetjes, Maaike
 5. Floppyears

  Secret Santa!

  Wat een onwijs leuk idee!
 6. Ja ik vond het leuk die waardebonnen. Ik wist niet eens dat dit soort acties er waren met dierendag.
 7. Heb ik toch nog iets aan dierendag gedaan. Ik moest vandaag tentamen doen en kwam er vanmorgen achter dat het hooi bijna op was. Dus vanmiddag naar de dierenwinkel en gelijk een rinkelbal meegenomen. Jazz vindt het leuk om herrie te maken. Ook nog voor 6 euro aan tegoedbonnen gekregen, dus de volgende zak hooi is gratis.
 8. Floppyears

  Klaagtopic 2019

  Het gebeurd hier vaker dat ik braaf de hele dag thuis zit te wachten en opeens de status zie veranderen in u was niet thuis.
 9. Fijn dat het goed gaat. Vooral rustig aan en niet te snel meer willen.
 10. Dat vind ik echt briljant dank je wel. Ik ga het uitproberen. Het is stukken beter dan elke keer mn inhaler pakken.
 11. Floppyears

  Stofvrij hooi?

  Hoi, Ik ben op zoek naar hooi dat echt zo goed als mogelijk stofvrij is. Ik heb nu timothee hooi en het is beter dan het weidehooi dat ik daarvoor had, maar het verschilt heel erg per zak. Jazz en Pixie hebben er volgens mij geen last van maar ik kan zelf heel slecht tegen stof en ik krijg het er erg benauwd van. Heeft iemand misschien tips? Ik ben trouwens niet allergisch voor huisdieren hoor. Alvast bedankt, groetjes maaike
 12. Misschien kun je rustig bij haar gaan zitten en bijvoorbeeld een boek gaan lezen. Dan kan ze rustig aan je snuffelen en gaat ze na verloop van tijd snappen dat je echt niet altijd iets van haar moet. Zodra ze dat ok vind kijken of ze misschien wat lekkers aan wil pakken en zo steeds zien of ze je durft te vertrouwen?
 13. Arm dier, maar waarschijnlijk komt hij nu veel beter terecht. Knaagspoor is een fijne konijnenopvang vind ik.
 14. Fijne vakantie! Mijn afspraken voor vanmiddag zijn op het laatste moment afgezegd en nu heb ik een hele middag vrij. Heerlijk.
 15. Geen advies sorry, ik wil je vooral veel sterkte wensen. Het klinkt als een hele zware beslissing. groetjes maaike
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .