Spring naar bijdragen

Floppyears

Members
 • Aantal bijdragen

  336
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

Floppyears last won the day on 15 Maart

Floppyears had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

98 Uitstekend

Over Floppyears

 • Rang
  Keutelaar

Profiel informatie

 • Namen van de konijnen:
  Jazz en Pixie

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Wat een heftig verhaal. Ik zou even de dierenarts bellen.
 2. Gefeliciteerd! Dat ze maar heel oud mogen worden samen
 3. Wat leuk! Ik hoop dat je snel kunt genieten van een verliefd stel
 4. Dank je Evee, volgens mij willen ze elke dag jarig zijn nušŸ˜…
 5. Dat is in elk geval iets. Zat er ook een briefje bij wanneer ze het komen afmaken?
 6. Heel eerlijk vraag ik me af of het wel effect heeft. Als je kijkt wat bij hondenfokkers allemaal wordt toegestaan en hoeveel moeite het kost om een vergunning te ontnemen zelfs als fokkers doodzieke pups illegaal vanuit het buitenland geĆÆmporteerd verkopen... wat kan een fokvereniging doen? De fokker van zijn lijst schrappen is waarschijnlijk de meest ernstige sanctie. Het wordt echt tijd dat dieren meer rechten krijgen vind ik.
 7. Geniet ervan, het wordt heerlijk weer
 8. Kun je er een foto van maken? Dan kunnen we mee raden šŸ˜
 9. Bizar zeg, dat is echt niet netjes en bovendien gevaarlijk. Ik zou hier over bellen
 10. Floppyears

  Corona virus

  Dat lijkt mij ook een lastige opgave. Mijn leidinggevende probeert nu te zorgen dat ik een bureaustoel krijg thuis. Dat vind ik echt zo fijn. Het is nu gewoon lastig omdat je graag dezelfde kwaliteit van werken wilt bieden maar geconfronteerd wordt met allerlei obstakels waar je op kantoor niet mee te maken hebt. Lesgeven aan je eigen kinderen lijkt me ook een enorme opgave. Ik heb zelf geen kinderen en dat is denk ik maar goed ook. Op dit moment zouden kinderen waarschijnlijk tegen mij zeggen dat ik mn kamer moet opruimen.
 11. Floppyears

  Corona virus

  Ik hoor van zoveel mensen dat ze zich vervelen, maar ik heb het echt vreselijk druk. Aan de ene kant wel fijn hoor, want zo heb ik ook geen tijd om me over van alles en nog wat druk te zitten maken. Maar ik zou graag wat tijd hebben voor het huishouden want nu ik zoveel thuis zit maak ik ook veel meer zooišŸ˜… ik moet eigenlijk ook wat meer bewegen, maar toch zie ik dat voor de tv niet zo zitten. Misschien met de gordijnen dicht.
 12. In de webshop van Bunnybunch wordt het ook verkocht dus het is niet giftig.
 13. Ik heb als kind ook konijntjes gehad maar volgens mij allemaal wit of bont en een blauwgrijze toen ik op mezelf ging. En nu dus mijn zwarte en chincillabonte. Duuus ik moet nog een bruine een beige en een oranje. Dat moet toch wel lukken voor ik te oud ben om ervoor te zorgen denk ik.
 14. Ik heb zoā€™n simpel slicker borsteltje. Vanavond nog even nodig gehad. Pixie wil altijd als eerste bij het eten en nu was haar koppie eerder dan het voer. Ik probeerde het eruit te aaien, maar uiteindelijk werkt borstelen dan toch beter.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .