Ga naar inhoud

Floppyears

Members
 • Aantal items

  782
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

Alles dat geplaatst werd door Floppyears

 1. Het wil bij mij echt niet lukken. Vandaag wel een hoop fruit bij de groenteman gehaald, maar nu wil ik vooral de pindakaaspot leegeten
 2. Floppyears

  Klaagtopic 2021

  Oh nee @Marjoleink kan dat nog gerepareerd worden?
 3. Floppyears

  Klaagtopic 2021

  Fijn dat je hulp krijgt. Tussentijdse feedback is echt heel belangrijk vind ik hoor.
 4. Ik kom ook meedoen. Ik ben de afgelopen tijd zoveel aangekomen dat ik niks meer pas. Ik moet nog een beetje een strategie bedenken die ik vol kan houden. Minder vaak eten bestellen en geen zooi in huis halen is een goede eerste stap denk ik. En wandelen, want van bewegen voel ik me altijd beter. Succes iedereen die vandaag al begint!
 5. Floppyears

  Klaagtopic 2021

  Succes vandaag @JacinthaBrehler hopelijk valt het mee
 6. Dat is wel een prestatie, wat een springvermogen. Kan er geen overkapping op ofzo?
 7. Ik heb er geen ervaring mee. Misschien kun je de dierenarts bellen en vragen wat je het beste kunt doen? mijn stel heeft het wel eens voor elkaar gekregen een stukje vinyl op te eten. Daar hadden ze gelukkig verder geen last van, dus ik hoop dat het bij jou ook zo zal zijn.
 8. Hopelijk is het weer snel rustig met je koppeltje @mammafelina Gisteren was een vriendin bij mij op bezoek. Jazz besloot dat ze eng was en bleef stampen. Hij werd alleen rustig als hij me kon zien, dus ik heb een tijd op de vensterbank gehangen 😅 Ik vond het eigenlijk wel schattig dat hij zo op me reageert. Gelukkig ging hij daarna rustig slapen in z’n catcube.
 9. Floppyears

  Oud en nieuw

  Hier is het ook niet rustig gebleven, maar er waren minder knallen dan de voorgaande jaren. Wel groepsvorming op het kruispunt waar een enorme brandstapel was gemaakt. Politie en brandweer kwamen twee keer, want ze staken na de eerste keer blussen weer een nieuwe aan. Maar de blusactie was interessanter dan de tv. Konijntjes zijn een paar keer geschrokken maar waren ook weer snel kalm.
 10. Floppyears

  Beste wensen!

  Beste wensen allemaal
 11. Floppyears

  Oud en nieuw

  Ik heb vanmiddag nog even een grote knaagrol gehaald en zit nu te genieten van blije sloopkonijntjes. Af en toe een knal maar heel veel minder dan normaal. Goede voornemens heb ik niet, maar ik schrijf vaak in de avond een lijstje hoogte en dieptepunten op. En morgen komt mijn beste vriendin op bezoek, dus mijn jaar begint goed.
 12. Ik heb vrij van uni, dus ik kom eindelijk aan Netflix toe. Ik heb Locke and key gezien en Warrior Nun en nu ben ik bezig met Cursed.
 13. Floppyears

  Oud en nieuw

  Voor mij is de weerstand niet eens inhoudelijk, al ben ik echt geen vuurwerkfan. Ik heb een aantal kennissen die met de jaarwisseling enorm zeuren over dat alles dit jaar goed zal zijn en ze vinden mij een pessimist omdat ik het erg onwaarschijnlijk vind dat ik een heel jaar lang alleen maar blij zal zijn. Ik moet er niet aan denken. Doe mij maar gewoon een normaal jaar met ups en downs. Als ik zweverige onzin wil neem ik wel een paddo.
 14. Floppyears

  Hobby- hoekje

  Ik wil ook graag meer uren in de dag. Mijn hobby’s zijn piano spelen, fantasyboeken lezen en amigurumi haken
 15. Floppyears

  Corona virus

  De lockdown zelf niet echt. Ik zou graag naar de dierentuin willen of met een vriendin ergens lunchen, maar echt missen is het niet. Ik heb wel last van het druilerige weer. Ik kan me er echt niet toe zetten een stukje te gaan wandelen, dus ik hoop dat snel het zonnetje weer schijnt.
 16. Floppyears

  Oud en nieuw

  Oud en nieuw vind ik niet zo veel aan. Ik ben blij met het vuurwerkverbod, al is het natuurlijk afwachten of het nageleefd gaat worden. Ik ben van plan om de oudejaarsconference te kijken en als het rustig is ga ik daarna lekker slapen.
 17. Ik vind deze kerst eigenlijk heel erg leuk. Ik had gisteren met een collega afgesproken. We hebben eerst een uur door het park gewandeld en lekker zitten kletsen. Daarna hebben we films gekeken. Ik heb zijn katten geknuffeld en we hebben domme grappen zitten maken. Perfecte kerst 😁 En vandaag doe ik lekker rustig aan. Wasje draaien, Netflixen en relaxen.
 18. Gefeliciteerd en heel veel plezier vandaag. Ik zie uit naar het fotoverslag 🥰
 19. Wat leuk dat wist ik niet. Weer wat geleerd
 20. Wat leuk een perenboom. Ik wist helemaal niet dat je ze in de winter kon verplaatsen.
 21. Ik ga deze kerst met een collega films kijken en pizza bestellen. Zin in
 22. Wat een schatjes die kittens🥰 Ik heb echt zo’n superlieve vriendin. Ik heb vanmiddag tentamen en ik zie er enorm tegenop. Ik heb slecht geslapen vannacht. Neemt ze dus heel lief de tijd om me gerust te stellen en aan te moedigen.
 23. Floppyears

  Corona virus

  Wappie van Youp van het Hek Youp heeft het liedje Flappie aangepast aan Corona. Ik heb dubbel gelegen van het lachen.
 24. Dank je, dat klinkt wel logischer inderdaad
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .