Ga naar inhoud

Nijntjenijntje

Members
 • Aantal items

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Nijntjenijntje

 1. wederom bedankt voor jullie reacties :) 


  Ik heb diverse opvang adresjes een email gestuurd dus ik ben benieuwd... 
  even off topic, met welke temp mogen de konijntjes van binnen naar buiten? (lees eerst misschien een paar uurtjes per dag en niet de nacht)

   

  @Rifca ik heb nu juist delen van een puppyren ervoor staan waar ik gek van wordt, haha. Drie huizen verderop horen ze der nog knagen. Per gister doe ik mijn slaapkamer deur maar dicht, door de deur zal ze wel niet komen;) alleen het is niet zo lekker fris de hele dag een deur dicht haha ik wil alles lekker op hebben en kunnen laten doorwaaien. 

   

  bedankt nogmaals voor jullie tips 

 2. dankje! Ik zal eens informeren bij een opvang, want over koppelen heb ik wel genoeg gelezen maar dit durf ik zelf echt niet aan :) 

  ja zeker in de tuin kan ze sowieso de hele tuin is afgezet en het hok staat al klaar, alleen moet ik wachtten op mooi weer... waarom koop ik dan ook weer in de winter een konijn :) 

   

  ik las dat ze vanaf mei ongeveer naar buiten kan, dat betekend nog drie maandjes in de chaos haha 

   

   

 3. 3 uur geleden zei Mississippi:

  ik kan idd een traphekje proberen thanks! Al ben ik bang dat ze daar ook doorheen vreet :) Ze is nu namelijk zelfs al aan mijn lattebodem begonnen van het bed.

   

 4. Hoihoi super thanks voor jullie bericht. 

   

   

  Ik heb altijd konijntjes gehad zowel binnen en buiten, ik moet dus geluk hebben gehad ze hebben nooit gesloopt of herry gemaakt haha. 

  De pubertijd idd... een goede... helpt het dan volgens jullie wel of juist niet om er nog een konijntje bij te doen? Tot nu toe heb ik konijnen altijd alleen gehad of buiten met kooien naast elkaar, dus echt nooit samen. 

   

  Ze loopt los, kan overal op springen krijgt vaak legen dozen met snoepjes erin etc. Ze is echt zooo super lief echt een knuffelreus, is zindelijk luistert naar der naam,  maar die herry en rotzooi pfff hha. Ze heeft grote takken binnen liggen om aan te knagen, een speeltunnel, huisjes, en dan heb ik nog kastjes en bankjes waar ze op en af springt. 

   

  Het behang is inmiddels al dankzij Nijntje van de muren(haha). Dus dat kan niet meer, ze knabbelt nog wel lettterlijk aan elke kabel! De kabelgoten van Ikea zijn ook niet konijnproof ben ik achter gekomen. 

  "straffen" werkt echt niet Nijntje is voor niks en niemand "bang" handen klappen werkt niet, gil geven werkt niet, waterspuiten nou dat vind ze juist heerlijk! Ze loopt tussen mijn grote staffords door dus is echt van alles gewend en niet bang :). 

   

  Ik persoonlijk ben bang als ik er nog een konijntje bij doe ik dadelijk 2 terrors in huis heb :)

   

  Dan toch maar wachtten op mooi weer zodat ze lekker los in de afgezette tuin kan rondhuppelen?  

   

 5. Hoi,

   

  Ondanks ik echt veel gelezen heb en al jarennn konijntje heb weet ik het even niet meer:)

   

  Ik heb een sloop en terror Nijn. 

   

  Nijntje is nu bijna een half jaar oud en sloopt al vanaf dag 1 letterlijk alles! Ze loopt los heeft geen kooi( dat werkte niet) is zindelijk en super super lief! Ze sloopt alleen alles! Voor mijn kamer deur zet ik snachts een ijzeren paneel zodat ze niet op bed komt, de heleeeeee nacht gaat ze met dit paneel aan de haal herry Herry! Een houten plank helpt niet ze springt hoger dan een meter. Duitse reus :). Mijn deur dicht doen doe ik niet.

   

  nijntje in een kooi doen wordt een drama dan maakt ze nog meer herry, dus ze heeft geen kooi.

   

  Ik ben in huis al kabel en behang loos na de komt van Nijntje. Wat kan ik doen? Toch nog een konijntje erbij? In de zomer mag ze lekker hupse in de tuin, maar tot die tijd doe ik geen oog dicht 🙂

   

  ze is voor niks bang dus ‘ straffen’ lukt nooooooit. 

   

   

  Sos 😕

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .