Spring naar bijdragen

sharon_br

Members
 • Aantal bijdragen

  21
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

8 Neutraal

1 Volger

Over sharon_br

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Mijn allereerste konijntje werd ook steeds grijzer. Is uiteindelijk een jaar of 10 geworden. Liefste konijntje dat ik ooit heb gehad!
 2. sharon_br

  Goed hooi gezocht

  Mijn konijnen zijn ook moeilijke hooi eters. Het timothy hooi van home friends vinden ze echter heerlijk. Helaas kun je het bijna nergens kopen.
 3. sharon_br

  Klaagtopic 2019

  Ik heb me net met m'n domme kop bemoeid met een bericht op een weggeefhoek. Vroegen naar een konijnenhok. Plaatje erbij met een veelste klein hok natuurlijk. Kon het niet laten om me er mee te bemoeien, dom achteraf natuurlijk want je schiet er niks mee op. Heb het geweten hoor. Ben voor alles en nog wat uitgemaakt. Ik ben kansloos, dom en moet maar naar de paaz afdeling. Heb mijn reactie maar weer verwijderd..
 4. Mijn bestelling is vandaag binnengekomen. De papaja is al goedgekeurd door m'n vreetzakjes.
 5. Hier ook proberen wat kilo's kwijt te raken. Blijft lastig. Heb de genen niet mee en na mn burn out begin dit jaar zijn de nodige kilo"s er bij aan gekomen. Verder proberen te genieten van de kleine dingen en het laatste jaar knallen voor mijn hbo-v diploma.
 6. Alvast een gelukkig nieuwjaar allen! šŸŽ‰Hopelijk komen alle diertjes de nacht een beetje rustig door.
 7. Ik had dit probleem zelf ook met mijn konijn. Ik heb het zelf opgelost door het op een blaadje witlof te spuiten en dit aan hem te geven.
 8. sharon_br

  Kerstdierenactie

  De kerstdierenactie is ook weer van start gegaan. Ik weet niet of ik een link mag delen maar als je op google kerstdierenactie invult dan kom je er wel! Een mooie actie waar je al voor een klein bedrag wat kan geven aan een opvang!
 9. Hoop dat het lukt met de foto's. Hierbij het verblijf van mijn Albus en Dora. Boven het schuilhok is ruime voor het voer. En ik kan er lekker rechtop in staan. Ontworpen en gemaakt door mn vriend.
 10. We blijven aan de gang hier. Zijn keutels sinds een week weer helemaal als vanouds. Kom ik vanochtend bij ze om te voeren. Is Albus ontzettend aan het niezen en snotteren met een rochelende ademhaling. Gelukkig kon ik snel terecht bij de DA. Hij heeft een bovenste luchtweginfectie te pakken. Ik vond het zo erg om hem zo te zien vanochtend. Janken dat ik moest haha! Heb al wel het idee dat hij zich weer wat beter voelt. Hij heeft in iedergeval net weer wat gegeten. Hopelijk slaat de antibiotica snel aan.
 11. Ja ik heb wat mee gekregen inderdaad.
 12. Waren geen wormen. Ze voelde wat gas in zn buikje en vermoed dat dit komt door de stress van het verhuizen en koppelen. Verder was hij helemaal in orde gelukkig.
 13. Doe ik! Heb net al gebeld kan vanmiddag terecht.
 14. Oke dankje voor de tip. Dan ga ik vandaag maar eens een opvangen en langsbrengen.
 15. https://myalbum.com/album/2Z8tCVxIXGYQ Hopelijk lukt het met de foto. Hier zie je zo'n rare keutel. Vindt ze helaas nog steeds dagelijks
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .