Ga naar inhoud

Mijntje60

Members
  • Items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Mijntje60

  1. Dank jullie wel voor alle adviezen. Ik was ongerust over de dosering, omdat in de bijsluiter een andere dosering stond dan door de da opgegeven is. Het is de novacam voor katten. Het is niet een konijntje dat bij mij woont en ik had daarom niet mijn eigen konijnkundige da. Het konijntje krijgt pijnstilling, antibiotica en huidspray. Nu ook heel veel hooi en weinig brokjes. 

    • Vind ik leuk 1
  2. Deze fokker (dwergkonijnen.com) fokt erg veel konijntjes, dat is jammer. Er zitten heel veel konijnen in de opvang te wachten op een fijne plek. Ik begrijp heel goed dat je de babykonijntjes heel schattig vindt, maar ook de babykonijntjes zijn na een paar weken al gewoon volgroeid. Een ander voordeel van de opvang is, de rammen zijn allemaal  al gecastreerd, wat een noodzaak is als je hem gaat koppelen. Je kunt googlen op konijnenopvang.

     

    Bereid jezelf goed voor op de komst van de konijnen hoor, dan is het verzorgen van konijnen erg leuk!

  3. @Konijnenliefhebber1993

    Ik heb zelf ook een konijn waar ik elke dag de neus bij moet spoelen, dat levert ook heel veel stress op, tot bloedens toe bijtend. Maar jammer, als hij beter wil worden, moet dat nou eenmaal???

     

    Beter laten worden, omdat wij mensen dat willen, is niet altijd een goede oplossing. 

    Sterkte met Pluisje!, Hallo Hoi!!

    • Bedankt 1
  4. Heel veel sterkte met het plotselinge verlies van de kleine man. Het ligt niet aan jou, je hebt gewoon dikke pech. Hopelijk gaat je overgebleven konijntje gecastreerd worden en een leuk vriendinnetje krijgen. Daarna nog jaren genieten als stelletje. 

  5. Misschien heeft ze last van een haarbal. Dat zorgt ervoor dat je konijntje pijn heeft. Een van mijn konijnen had dit de afgelopen ruiperiode en heeft naast een weekje pijnstilling, een maand of twee 1 maal daags Kat-A-Lax als medicijn gekregen. Daarnaast alleen maar veel hooi en water. Geen brokjes geen groenvoer. Ze is weer helemaal blij en vrolijk, maar ik weet nu dat het in de volgende ruiperiode zomaar weer kan gebeuren. Ik ben bij een konijnkundige dierenarts geweest. Succes met het diertje

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .