Spring naar bijdragen

Mijntje60

Members
 • Aantal bijdragen

  15
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Mijntje60 geplaatst

 1. Wat goed om te horen dat je diertje geholpen is. Hopelijk is ze weer snel de oude en kan ze heel lang bij jou wonen.
 2. Ik heb een chinchilla kleurig konijn(Tobias 7 1/2) en een fawnkleurig konijn (Eloïse 8). Een koppel dat sinds 2014 bij elkaar woont en een super leuk stel is.
 3. Deze fokker (dwergkonijnen.com) fokt erg veel konijntjes, dat is jammer. Er zitten heel veel konijnen in de opvang te wachten op een fijne plek. Ik begrijp heel goed dat je de babykonijntjes heel schattig vindt, maar ook de babykonijntjes zijn na een paar weken al gewoon volgroeid. Een ander voordeel van de opvang is, de rammen zijn allemaal al gecastreerd, wat een noodzaak is als je hem gaat koppelen. Je kunt googlen op konijnenopvang. Bereid jezelf goed voor op de komst van de konijnen hoor, dan is het verzorgen van konijnen erg leuk!
 4. Sterkte met het verlies van Rosa en dank voor het delen van je verhaal!!
 5. @Konijnenliefhebber1993 Ik heb zelf ook een konijn waar ik elke dag de neus bij moet spoelen, dat levert ook heel veel stress op, tot bloedens toe bijtend. Maar jammer, als hij beter wil worden, moet dat nou eenmaal??? Beter laten worden, omdat wij mensen dat willen, is niet altijd een goede oplossing. Sterkte met Pluisje!, Hallo Hoi!!
 6. Een compliment is zeker op z'n plaats !! Ik ben erg blij dat er mensen zijn die een forum willen leiden en mensen willen helpen met adviezen. Met BunnyBunch is dat Evee en haar medewerkers. Dank je wel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .