Spring naar bijdragen

Mijntje60

Members
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Mijntje60

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Misschien heeft ze last van een haarbal. Dat zorgt ervoor dat je konijntje pijn heeft. Een van mijn konijnen had dit de afgelopen ruiperiode en heeft naast een weekje pijnstilling, een maand of twee 1 maal daags Kat-A-Lax als medicijn gekregen. Daarnaast alleen maar veel hooi en water. Geen brokjes geen groenvoer. Ze is weer helemaal blij en vrolijk, maar ik weet nu dat het in de volgende ruiperiode zomaar weer kan gebeuren. Ik ben bij een konijnkundige dierenarts geweest. Succes met het diertje
 2. Ik begrijp goed dat je zo een leuke Vlaamse Reus wilt. Ik zou graag een Franse hangoor willen, omdat ik in een appartement woon vind ik zo een leukerd te groot. Bij mij wonen nu al 6 jaar twee kleinere hangoren. Ze zijn geweldig lief en leuk. Zij hebben een bak met een ren eromheen en als ik thuis ben, kunnen ze in de woonkamer en keuken. Echt hoor kleinere konijnen kunnen net zo leuk zijn.
 3. Jonge cavia's (en ook de oudere) vinden het heerlijk om een sprintje te trekken of te popcornen. Ook cavia's hebben ruimte nodig om hun pootjes te strekken. Een dierenwinkelkooi kan algauw te klein zijn. Voor twee volwassen cavia's is een ruimte van 120cm x 60 cm minimaal. Een schuilplekje, voerbakje, drinkflesje en een hooiruif moeten daar ook in gezet worden. Als bodembedekking kun je ook bijv. kartonbedding (Finacard; Bedxcel enz.) gebruiken dat maakt niet zo een rommeltje in de keuken.
 4. Mijntje60

  Goed hooi gezocht

  Dag Evee, ik heb deze Besteld bij Rene Wielens diervoeders
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .