Ga naar inhoud

Mississippi

Members
 • Items

  2.189
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  84

Alles dat geplaatst werd door Mississippi

 1. Buitenaf vind ik het ook nog wel iiiieeetsje anders. Al wil je daar ook niet dat een kat alle vogeltjes opeet. En mijn ouders wonen bijvoorbeeld echt wel buitenaf, maar de kat van de buren kan natuurlijk ook gewoon bij hen in de tuin komen. En als ze Tex dan een keer tegenkomt... Niet ondenkbaar dat een van de twee schade heeft. Wil je toch ook niet.
 2. Is dat niet ook een beetje wat ze doen?
 3. Hahaha misschien is dat wel het enige waarvan ik het niet erg zou vinden als de buren dat in mijn tuin zouden zetten ๐Ÿค”๐Ÿ˜‚
 4. Dit is een vrij goede samenvatting ๐Ÿ˜‚
 5. ๐Ÿ’” Vreselijk lijkt me.
 6. Bij deze van harte uitgenodigd een keer een rondje park met Texas en mij te doen ๐Ÿ˜›
 7. Ja dat is hier achter in het steegje ook regelmatig te doen. De kat van de buren zit vaak voor de voordeur te sippen (en mauwt mij tegenwoordig ook vaak aan omdat hij weet dat ik een sleutel heb) omdat hij vanwege gevecht en concurrentie niet bij z'n kattenluik durft te komen. Ja los van alle argumenten verder. Ik zou dit als eigenaar zooooo afschuwelijk vinden. Ik snap niet dat mensen daar tegen kunnen. Dat ja. Ik betaal belasting, ik krijg een boete als ik geen poep opruim, als mijn aangelijnde hond een keer een kat pakt dan ben รญk verantwoordelijk... Ik vind het wel gezegend.
 8. Oh oh oh, dit is een topic wat erom vraagt om uit de hand te lopen ๐Ÿ˜‚ Ik ben voor katten binnen of alleen in eigen tuin. Waarom is het normaal dat het huisdier van de buren wel in mijn tuin mag poepen en mijn schutting mag vernielen terwijl mijn huisdier dat bij hen niet mag? Om nog maar te zwijgen over de schade aan de natuur inderdaad, of de pets (en daarop volgende hartverzakking) die mijn hond krijgt als ie gewoon braaf rustig langs een struikje loopt. Als iets een huisdier is en het beweegt zich vrij door de openbare ruimte, hoort het onder toezicht te staan van een eigenaar.
 9. Mijn god wat is dat voor gremlin ๐Ÿคฏ Volgens mij is het inderdaad niet goed om de buitenkant op te eten. Wist je dat je ze ook in een open gesneden variant hebt (ook grote)? Misschien nodigt dat nog uit om het merg eruit te schrapen. Kennen jullie Durk's Dogsnacks? Vind ik een aanrader voor hele vieze maar wel hele natuurlijke en kwalitatief goede producten.
 10. Oh wat goed! Mijn ervaring is ook wel dat als ze dwangvoer hebben gehad en wel aan de beterende hand zijn maar nog niet 100% het een beetje opletten en zoeken naar de balans is. Als je ze blijft voeren heb je kans dat ze het niet zelf gaan doen, maar je wil ook niet te vroeg stoppen en dat ze dan weer vastlopen.
 11. Hopen dat het doorzet ๐Ÿคž
 12. Ah, de gezelligheid is gelukkig ook weer terug op het forum.
 13. Vergeet je ook niet een klein beetje wat voor ras Namu is...? Opzich zijn ze volgens mij redelijk gemaakt voor meer beweging dan gemiddeld.
 14. Ja dat is precies de ervaring die ik met Mississippi ook heb. Thuis kan ik geven wat ik wil, maar dan gebeurt er (ook na voldoende lang wachten) he-le-maal niks. En als ie bij de dierenarts medicatie en vocht geรฏnjecteerd heeft gekregen, zit ie soms onderweg naar huis alweer overeind. Heb lange tijd gedacht dat het aan het vocht lag, maar laatst zei de dierenarts dat medicatie injecteren beter werkt. @Lienappelsien Mijn ervaring is ook dat de dierenarts rustig nog een dosis geeft al heb ik het zelf 1 a 2 uur eerder nog gedaan. Dus daar zou ik me niet zo druk om maken. Hoe is het nu?
 15. Oei, das niet leuk. Veel beterschap voor Do!
 16. Present! Mijn hond laat exact het omgekeerde zien: in een drukke buurt meteen alles gezien en is continue overprikkeld. Vuurwerk nooit wat mee gedaan en dat is een van de weinige dingen waar ie totaal niks om geeft. Is geloof ik geen hele moderne aanpak meer nee ๐Ÿค
 17. Och toch. Dat zal geen leuke dag voor d'r zijn geweest. Denk dat die vergelijking wel klopt ja.
 18. Denk dat de vraag vooral is sloopt de dagopvang haar, of sloopt zij de dagopvang ๐Ÿ˜› Ben wel benieuwd naar haar ervaring daar, is dezelfde als waar de nicht van Tex een keer is geweest, toch? Die had het heel fijn gehad.
 19. Scheldwoordenfilter ontdekt! Ik dacht altijd dat er iets veel ergers onder ananas stond.
 20. Ohhhh wat toevallig! Nee sorry, flauw. Soms heb je iets gewoon nodig en blijkbaar zijn het deze laarzen ๐Ÿ˜ Je gaat er vast heel veel plezier van hebben.
 21. Ik wil niet *ananas* doen over je skills maar volgens mij zag iedereen deze ongeveer van een kilometer al wel aankomen ๐Ÿ˜›๐Ÿ˜›
 22. Ohh hmm misschien kan ik dat wel proberen. Ik heb wel van die spray erbij gekocht toen en ze zouden, ondanks dat ze van stof zijn, sowieso waterdicht moeten zijn, maar merk er weinig van. Tis zonde om ze weg te doen want verder nog best oke.
 23. Het lot heeft besloten. Of heeft 'het lot' 'besloten' zoals @Lienappelsien zegt? ๐Ÿ˜›
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .