Spring naar bijdragen

Mississippi

Members
 • Aantal bijdragen

  2004
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  82

Mississippi last won the day on 12 Februari 2019

Mississippi had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

1357 Uitstekend

2 Volgers

Over Mississippi

 • Rang
  Wortelexpert

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

1837 profielweergaven
 1. Heb je het al bij Konijnenopvang Joy geprobeerd? Zij zijn net weer begonnen met het aannemen van afstandskonijnen, kan me voorstellen dat ze wel een plekje hebben voor deze knapperd.
 2. Totaal offtopic, sorry daarvoor, maar ik heb jou al super lang niet meer gelezen hier en heel toevallig hadden mijn vriend en ik het vandaag nog over je! Omdat we het over border collies en konijnen hadden 😁 Ben benieuwd hoe het met je is.
 3. Oh nee 🙁 Dat is verdrietig. Ik zet hier morgen een boel konijnenduimpjes aan het werk voor Rosa.
 4. Och jee, ik had niet door dat je er van zoveel afscheid hebt moeten nemen. Dat is niet leuk 😕 Doen Jerry en Rosa het wel goed? Ben je van plan het voorlopig even bij deze twee te houden? Overigens ben ik nog steeds benieuwd: wat is prozymen? Is dat hetzelfde als probiotica?
 5. Haha, ik zal het overwegen. Ik vind de regel en het gevolg eigenlijk nog steeds super stom... Maar het is wel gezellig om af en toe mee te schrijven, dat klopt dan ook wel weer 😊 Met Mississippi ging het een hele tijd wel prima. Nu is hij aan het kwakkelen omdat hij steeds (te) zachte/diarree blindedarmkeutels heeft. Geen idee hoe dat nou weer komt, de dierenarts heeft ook nog niet echt een idee. Met Dakota gaat het gelukkig super goed, ze is zo lief! Ze maakt nog steeds stapjes in vertrouwen, ze durft nu zelfs alleen, zonder Mississip, naast het baasje op de bank te liggen 😉 Hoe is het bij jou dan, bij jouw beestenboel zijn er helaas wat wisselingen geweest, of niet?
 6. Ik ben er nog 😉 Ik vind het nog wel leuk om hier af en toe te lezen, vooral om te weten hoe het met iedereen en alle konijnen gaat, maar sinds dat hele gezeur waar je wel en niet over mag praten in welk topic ben ik in staking. Maar als ik geroepen word, maak ik wel een uitzondering haha. Ja met Mississip is een gebed zonder eind (nog steeds). Ik heb inderdaad een tijd lijnzaad gegeven, gewoon uit zo'n zakje van Holland and Barret. Toen dacht ik dat het hielp, maar uiteindelijk is dat best lastig te zeggen omdat er hele periodes zijn dat ie het prima doet. Dus of dat dan aan de lijnzaad ligt... Ik weet in ieder geval wel dat het mega calorierijk is, dus dat is wel een puntje. Overigens kreeg ik destijds ook weleens lijnzaadbrokjes van de trimmer waar we toen naartoe gingen. Super lief, maar of het hielp... Blijft ook een vraag. Ik heb toch het gevoel niet echt. Is prozyme hetzelfde als probiotica? Want dat laatste heb ik een tijd terug van de dierenarts een keer gehad. Maar dat was verder niet met het idee om te helpen tegen verstopping.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .