Ga naar inhoud

Fuzzy mag naar huis!


YvonneH

Aanbevolen berichten

Ik heb net gebeld en jaaaaaaaaaaaa Fuzzy mag naar huis!:happy::happy::happy:

We gaan hem om 12 uur ophalen en zoals het er nu uit ziet gaat hij weer helemaal beter worden. Hij is er nog niet maar ze zei dat hij 60% beter is dan donderdag. Hij neemt z'n medicijnen goed in dus mag hij naar huis.Jullie duimen heeft dus zeker geholpen, bedankt allemaal!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou, we hebben hem net opgehaald. Hij zit nu in de reismand nog even bij te komen van de rit. Ik ga zo even z'n hok schoonmaken en dan kan hij er weer lekker in. Het was waarschijnlijk niet de Pasteurella bacterie want daar schijnen ze niet z snel van te herstellen. Wel is gebleken dat hij ook nog coccidiose heeft dus dat zijn ze ook aan het behandelen. Volgende week gaan we nog een keer op controle maar ze verwachten dat alles gewoon goed blijft gaan. hij is wel afgevallen maar eet nu weer goed. Hij heeft daar ook wortel, bleekselderie, witlof en gras gegeten, dus daar gaan we ook gewoon mee verder.

Nogmaals bedankt voor het duimen allemaal!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .