Ga naar inhoud

ruzie makende vrouwtjes


wendyt

Aanbevolen berichten

Ik heb twee vrouwtjes konijnen bij elkaar in een groot hok.

Ze zitten al een jaar samen.

Nu zag ik van de week dat ze ineens ruzie hadden en vandaag weer,maar het raarste is dat ze 15 minuten later weer bij elkaar liggen en elkaar te likken.

Weet iemand of dit kwaad kan of hoort dat erbij.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weken later...

Wij zitten met hetzelfde probleem. Hadden wel tot voor kort nog een mannetje erbij, maar deze hebben we helaas moeten laten inslapen. Voorheen ging het heel goed met z'n drieën. Nu echter gromt een van de twee vrouwtjes constant wanneer de andere in de buurt komt, zelfs ook wanneer wij haar aaien. Zetten we hun echter op neutraal terrein (bv. serre), dan zitten ze bij elkaar en likken ze elkaar ook. We zijn er ook nog niet achter wat de redenen hiervoor zijn. Goede suggesties hoe hiermee om te gaan, zijn altijd welkom.

Link naar reactie
Delen op andere sites

jou twee vrouwtjes willen nu gaan uitmaken wie van de twee de baas is! territorium druft heet dat!

de man die er eerst bij zat heeft de dames altijd in toom gehouden!

best verplaatst je de dames zo min mogelijk van locatie.

op iedere "nieuwe"plek waar ze komen zullen ze steeds weer opnieuw gaan beginnen met het uitmaken van wie er de baas is!

door ze gewoon op een plek te laten blijven de geuren daar hangen en zullen ze het zelf moeten uitmaken! door ze steeds te verplaatsen maak je het alleen maar moeilijker voor hun!

de beste oplossing is een gecastreerde man erbij zetten! en hopen dat die de dames weer in t gareel gaat krijgen.

of even doorzetten en hopen dat de dames er zelf it gaan komen! houd hierbij goed in de gaten dat ze niet grandioos gaan vechten. konijnen gevechten kunnen verschrikkelijke gevolgen hebben!!!

houd ook in je gedachten dat dames nog wel eens schijnzwanger kunnen worden en dat ze dan heel humeurig naar mekaar toe kunnen zijn...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .